3D lamp met gepersonaliseerde opdruk en plastic voet

lamp
€ 19,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Vorm
Model
Details
  • Afmetingen: 12,5 cm (Breedte) x 17,5 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal voet: zwart plastic.
  • LED-lampje met 7 verschillende kleuren die je kunt veranderen.
  • Inclusief USB-kabel. Geen batterijen nodig.
  • Ontwerp of foto in kleur gedrukt op de acrylplaat.
  • Gepersonaliseerd plaatmateriaal: transparant acryl.
  • De voet is 14,5 x 5,5 x 3,5 cm.
  • ID: #15764
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde 3D-lampen met foto's en tekst

De revolutie in woondecoratie is hier met onze originele gepersonaliseerde 3D-lampen, die je kunt personaliseren met de foto, afbeelding of tekst van jouw keuze. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete foto uploaden, met je partner, je familie, je beste vriend of bijvoorbeeld je huisdier. Je kunt elk gewenst ontwerp maken, een motiverende zin toevoegen, namen ... en wij zullen het ontwerp in full colour op de lamp afdrukken.

Verkrijgbaar in verschillende formaten: lampen met een houten voet, met een plastic voet, met een houten frame ... Je kunt zelfs kiezen tussen verschillende vormen waarop wij jouw ontwerp zullen afdrukken: lampen in de vorm van een boom, lampen in de vorm van een huis, hartvormige lampen voor de meest romantische, rechthoekige of ronde lampen voor de meer klassieke personen onder ons, en zelfs lampen in de vorm van een pootafdruk voor degenen die van hun huisdieren houden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je jouw lamp ook personaliseren, terwijl die tevens een juwelendoos zal zijn, zodat je al je sierraden en accessoires op de meest praktische en originele manier kunt bewaren.

Je kunt kiezen uit een eindeloos aantal voorontworpen sjablonen die je naar wens kunt personaliseren. Maar je kunt ook je eigen gepersonaliseerde lamp vanaf nul creëren. De ontwerpen die je maakt, hebben een nog specialere charme en het beste van alles is dat geen twee lampen precies hetzelfde zullen zijn. Het zal een uniek item zijn. Dat is geweldig, nietwaar?

Deze LED-tafellampen worden geleverd met een USB-kabel, zodat je ze kunt aansluiten op elk apparaat met een USB-aansluiting, of op elk stopcontact in je huis met behulp van een USB-naar-wandcontactadapter. De plaat waarop wij je ontwerp of foto afdrukken is gemaakt van transparant hard acryl, een zeer bestendig en duurzaam materiaal.

3D rechthoekige lamp met houten voet en met foto gepersonaliseerd

Afhankelijk van het gekozen model varieert ook de verlichting. De lamp met de plastic voet heeft LED licht met 7 verschillende kleuren die je naar wens kunt veranderen; laat een kleur staan die je mooi vindt of druk op een knop op de voet om de kleuren vanzelf te laten veranderen.

De lamp met houten voet, het lichtgevende juwelenkistje en de lamp met houten frame hebben één soort licht, met een warme witte kleur die de kamer zeker een bijzondere charme zal geven.

Het belang van goede verlichting in huis

Wanneer we beginnen met het inrichten van ons huis hebben we de neiging veel aandacht te besteden aan de meubels en decoratieve voorwerpen die we erin gaan opnemen. We vergeten vaak dat er een zeer belangrijke factor is om het totale ontwerp perfect te laten zijn. Deze belangrijke factor is de verlichting.

Goede verlichting kan een ruimte persoonlijkheid geven of juist alle charme wegnemen. Verlichting beïnvloedt ook onze emoties, de manier waarop we het leven zien en de manier waarop we in een omgeving met elkaar omgaan. Het is niet hetzelfde om 's avonds om 10 uur in de woonkamer een film te bekijken met een zacht, indirect en warm licht van een lamp, dan met het koude licht van het plafond dat de hele kamer verlicht en een veel onpersoonlijker ruimte creëert. Bij het plannen van de inrichting van ons huis moeten we de verlichting het belang toekennen dat het verdient met de keuze van de lampen, hun ontwerp, het soort licht dat ze uitstralen, etc.

Gepersonaliseerde led lamp hartvormig met foto

Geef een gepersonaliseerde lamp als cadeau voor een speciale gelegenheid

Als we iemand iets cadeau geven, proberen we er altijd iets unieks van te maken. Iets dat ze niet verwachten en dat ze erg enthousiast zal maken. Gepersonaliseerde geschenken zijn hier perfect voor, omdat ze worden gemaakt met de persoon die ze gaat ontvangen in gedachten. Er zal geen ander geschenk zijn dat zo goed past als een gepersonaliseerd geschenk. Als je een cadeau wilt geven dat niet onopgemerkt zal blijven, ben je hier op de juiste plaats.

Valentijnsdag nadert en je wilt een origineel cadeau voor je partner? De gepersonaliseerde hartvormige lamp is ideaal voor de meest romantische personen. Het zal ook een geschenk zijn waarvan je dubbel zult genieten, want je kunt het gebruiken om jullie liefdesnest te versieren.

Het is ook een perfect cadeau voor gelegenheden zoals verjaardagen. Bijvoorbeeld om aan je beste vriend te geven met een foto van jullie laatste reis samen. Of, waarom niet, om jezelf cadeau te doen. Want wie wil er nu niet zo'n mooie lamp als deze hebben?

Nu hoef je alleen nog maar je creativiteit de vrije loop te laten, jouw 3D-lamp te personaliseren met de vorm die je het mooist vindt en je huis met licht te vullen. Het zal zeker uniek en speciaal zijn.

Gepersonaliseerde tafellampen met USB-aansluiting