Wintermuts geborduurd

Wintermuts geborduurd

wintermuts
€ 14,95
Kwantumkortingen

Kleur
Details
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Zachte en warme muts van acryl materiaal. Eén maat unisex, geschikt voor volwassenen en kinderen (vanaf +6 jaar).
 • Gepersonaliseerd met witgeborduurde naam in het wit. Gevarieerd kleurengamma.
 • Origineel ontwerp met witte voorstrook en bijpassende tweekleurige pompom.
 • Machine wasbaar. Niet geschikt voor de droogtrommel.
 • ID: #16407-101631
 • Meer details

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde gemaakte wintermuts met geborduurde tekst

Als er één accessoire is dat in de winter nooit uit de mode raakt, dan zijn het wel gepersonaliseerde mutsen. Steeds meer mensen gebruiken ze, ongeacht hun leeftijd. Je kunt je eigen eenvoudige en spectaculaire look creëren met een gepersonaliseerde wintermuts. Bij het kiezen van het model dat je het mooist vindt, moet je niet alleen rekening houden met welk model op dat moment het meest in de mode is. Of welke kleur het beste bij je jas of outfit van die dag past. Je moet ook op zoek gaan naar een model dat comfortabel is om te dragen en gemakkelijk aan te trekken.

Wanneer het koude weer aanbreekt, worden mutsen het perfecte accessoire voor iedereen. In veel gevallen lijkt het een belachelijk of overbodig kledingstuk. De realiteit leert dat het dat niet is. Het hoofd is immers het deel van het lichaam is waar de meeste warmte verloren wordt. Daarom is dit kledingstuk perfect om je te beschermen tegen de koudste winter. Het is ook de originele manier om je look met stijl af te maken.

Onze nieuwe gepersonaliseerde wintermuts is gemaakt van acryl, een warm en zacht materiaal met een zeer origineel ontwerp. Het is één maat, unisex, en dankzij het materiaal past het zich zeer goed aan elke hoofdomvang aan. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u kunt kiezen welke u het mooist vindt. Het heeft een witte voorstrook en een tweekleurige pompom passend bij dezelfde kleuren als de muts.

Je kunt het met jouw naam personaliseren of met het woord van jouw keuze en het zal worden geborduurd op het onderste gedeelte, net ter hoogte van het voorhoofd. Machinewasbaar (maximum 30 graden). Niet geschikt voor droogtrommel of strijken.

Gepersonaliseerde wintermuts met geborduurde naam

Redenen waarom je nieuwe gepersonaliseerde muts je beste bondgenoot zal zijn

Er zijn vele redenen waarom het dragen van een muts in de winter de beste optie is. Hier volgen er enkele, zodat je alle voordelen van een gepersonaliseerde muts in je leven kunt zien.

 • Hij houdt je warm in de winter: wintermutsen zijn een zeer noodzakelijk accessoire tijdens koude dagen. Zij beschermen jouw hoofd tegen de weersomstandigheden en voorkomen dat je lichaamstemperatuur daalt. Je zult het verschil merken als je de muts draagt.
 • Het verhoogt de elegantie: visueel kan dit accessoire elegantie geven aan de drager. Je hoeft alleen maar een kleur te bedenken die bij de gelegenheid past. In dit geval zal het ook van invloed zijn op de kleding waarmee je het gaat combineren of het moment waarop je het wilt dragen, maar het zal zeker niet onopgemerkt blijven.
 • Je kunt experimenteren met je stijl: de muts is een van de typische accessoires die met elk kledingstuk kan worden gecombineerd. Of het nu gaat om schoenen, een tas, een jas, een riem, etc. Nu kun je experimenteren met je stijl door de combinaties te maken die jij het mooist vindt. Je zult zeker complimenten krijgen over je outfit.
 • Ze geven je stijl een casual look: want mutsen zijn er niet alleen om naar de sneeuw te gaan. Je kunt ze ook dragen tijdens wandelingen in de stad, om naar een vergadering met vrienden of familie te gaan of in je dagelijkse bezigheden om je tegen de kou te beschermen. Ze worden steeds meer trendy, dus met onze gepersonaliseerde beanie ben je modieuzer dan ooit en loop je er ook nog eens lekekr warm bij.

Voordelen van het personaliseren van je wintermuts

Als bijna alle beroemdheden elke dag mutsen dragen, kun jij ook een unieke touch toevoegen aan je look met stijl. Je denkt vast aan de voordelen van een gepersonaliseerde muts. Want wie is zijn muts niet eens kwijtgeraakt tussen de mutsen van al zijn vrienden? Nu is je muts veilig, hij raakt niet kwijt in de menigte, want jouw naam staat erop, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

Het is ook een perfecte optie voor een origineel geschenk, want het is niet hetzelfde om een eenvoudige muts te geven als een gepersonaliseerde muts met de naam van de persoon in kwestie. Het zal hem of haar zeker bevallen. Het is een geschenk dat zeker in de smaak zal vallen, omdat er geen twee precies hetzelfde zullen zijn, en wanneer een artikel een uniek product is, zoals dit, heeft het een bijzondere toegevoegde waarde.

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken welke kleur of kleuren je nodig hebt om jouw look compleet te maken en ook met welk woord of welke naam je het wilt personaliseren. We zullen ervoor zorgen dat het perfect is.