Slab voor volwassenen bedrukken

slabbetje
€ 9,95
Kwantumkortingen

Trimkleur
Details
 • Afmetingen: 37 cm (Breedte) x 45 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Kleur slabbetje: wit. Randkleuren: wit, zwart, blauw, roze of rood.
 • Inclusief touwtjes om in de nek te strikken.
 • Materiaal: Oxford-stof (100% polyester).
 • Geschikt voor wasmachine en droger.
 • ID: #4553-1197
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Grote gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen en senioren

Wij presenteren onze grote gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen. Dit is een grote slab die je aan één kant kunt personaliseren met een foto, ontwerp, naam, tekst of afbeelding. Je kunt ook de kleur van de rand rond de slab kiezen. Het heeft touwtjes om comfortabel om de nek te binden. Het materiaal is 100% waterdicht polyester, en kan zonder problemen in de machine gewassen en gedroogd worden.

Toepassingen van gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen

Dit type reuze gepersonaliseerde slabbetjes heeft verschillende toepassingen en gebruiksmogelijkheden, afhankelijk van wat gewenst is:

Gepersonaliseerde slabbetjes voor senioren

Denkend aan ouderen, die grote slabbetjes nodig hebben die al hun kleren goed bedekken om vlekken te voorkomen, bieden gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen een praktische oplossing en tegelijkertijd een gepersonaliseerd cadeau. Bovendien zijn deze slabbetjes een manier om genegenheid en zorg voor ouderen te tonen, en een vleugje plezier en vreugde in hun dagelijks leven te brengen.

Ideaal voor thuisgebruik of voor verpleeghuizen, waar het handig is dat op de slab de naam van de eigenaar staat. Of voor elke situatie waarin we een extra groot XL-slabbetje nodig hebben of, in het algemeen, gigantische slabbetjes voor grootouders.

Leuke slabbetjes voor volwassenen

Naast het praktische gebruik voor volwassenen die het nodig hebben, wordt dit product ook veel gebruikt als een leuke slab voor feesten, leuke evenementen, evenals vrijgezellenfeesten, vriendenfeesten, spelletjes enzovoort. Voor verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten of diverse festiviteiten bieden deze slabbetjes een praktische oplossing en tegelijkertijd een gepersonaliseerd en uniek geschenk.

Grote gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen

Voor verjaardagen is een gepersonaliseerd slabbetje met een grappige foto of een speciale boodschap een perfect cadeau voor vrienden of familieleden die graag koken of eten. Bovendien zijn deze slabbetjes een leuke manier om een persoonlijk tintje aan een feest toe te voegen. Voeg een gekke, grappige foto toe en je hebt een cadeau waar ze zeker om zullen lachen.

Het is ook een populair cadeau voor verliefde stelletjes, want een gepersonaliseerd slabbetje met hun beider namen of initialen erop is een romantisch en uniek cadeau dat laat zien hoeveel ze om elkaar geven. Bovendien is het een leuke manier om liefde te tonen en te lachen terwijl je samen kookt.

Een gepersonaliseerd slabbetje met een grap of een grappige boodschap is ook een perfect cadeau om te geven aan vrienden met een goed gevoel voor humor. Deze slabbetjes zijn een leuke manier om speciale momenten te herinneren of een vleugje plezier toe te voegen aan elke gelegenheid.

Een ander veel voorkomend feest om dit product cadeau te geven is voor vrijgezellenfeesten, want een grote slab gepersonaliseerd met een naam of speciale boodschap is een perfect geschenk voor de toekomstige bruid of bruidegom. Deze slabbetjes zijn een leuke manier om te vieren.

Een ander veelvoorkomend feest om dit product cadeau te geven is voor vrijgezellenfeesten, want een grote slab gepersonaliseerd met een naam of speciale boodschap is een perfect geschenk voor de toekomstige man of vrouw. Deze slabbetjes zijn een leuke manier om de gelegenheid te vieren en jouw genegenheid en vriendschap te tonen aan de persoon die afscheid neemt van het vrijgezellenleven. Hetzelfde slabbetje kan door de hele vriendenclub gedragen worden voor een gezamenlijke lunch of diner op deze feestelijke dag. Hetzelfde kan gelden voor een cadeau voor een pas gepensioneerde waarbij je een maaltijd viert met alle collega's van het werk.

Kortom, elk feest, evenement, vergadering... waar je een leuke en originele toets aan wilt geven, kun je een of meer van deze gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen bestellen. Ook voor bedrijven en merchandising geschenken, waar het ook mogelijk is om te genieten van kortingen voor grote hoeveelheden.

Grote gepersonaliseerde slabbetjes voor volwassenen met leuke designs

Wasvoorschriften

 • Machinewas op maximaal 30º.
 • Niet bleken.
 • Strijk op een maximale temperatuur van 110º.
 • Droog bij lage temperatuur.
 • Alle afmetingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed door het proces van beeldoverdracht en het fabricageproces.

Afmetingen

Alle afmetingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed door de beeldoverdracht en het fabricageproces.

Wasinstructies