Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerd wijnglas met etui

glas
13,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 21 uren 1 min.

Kies een optie
Details
 • Afmetingen: 25 cm (Breedte) x 23 cm (hoogte) x 11 cm (diepte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Inclusief elegante presentatieetui van zwart stevig karton.
 • Afmetingen van de koffer: 23x25x11 cm.
 • Inhoud: 45 cl. Materiaal: Boheems kristal.
 • Personalisatiemethode: gravure.
 • Ecologisch: loodvrij. Hoge duurzaamheid.
 • Vaatwasmachinebestendig.
 • ID: #17775
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde wijnglazen

Als je een wijnliefhebber bent, dan ben je hier op de juiste plaats. Wijn is een perfecte drank om alleen of in gezelschap te drinken, en als een rustig diner vergezeld van een goede wijn smaakt, met een gegraveerd wijnglas, gepersonaliseerd met jouw naam of een motto dat jou motiveert, is het nog beter.

Wijnglazen zijn een fijn en delicaat detail om een goede indruk mee te maken. Ze zijn perfect om de meest speciale gelegenheden te vieren, zoals een jubileum, een huwelijk, of gewoon een romantisch en rustig etentje thuis. Als je iemand bent of kent die een wijnliefhebber is en je wilt hem een geschenk geven dat zeker zal aanslaan, dan zijn deze glazen zonder twijfel wat je zoekt.

Deze glazen hebben een inhoud van 45 cl. en zijn gemaakt van Boheems kristal. Het is een glas dat zich perfect aanpast aan jouw favoriete wijnen, zodat je er op een unieke en bijzondere manier van kunt genieten. Het is een hoog glas, met een opening die iets smaller is dan de romp en met een lange en zeer elegante steel, zal het jouw proeverijen heerlijk maken.

De personalisatie van wat voortaan jouw favoriete wijnglas zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure, die het glas uitholt en het door jou gecreëerde ontwerp blijvend markeert.

Ze zijn vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat ze er altijd als nieuw uitzien. Die lunches en diners met vrienden en familie zullen nog beter zijn met jouw nieuwe gepersonaliseerde wijnglazen. Het is tijd om te vieren en bij Wanapix willen we dat je dat op de beste manier doet.

Pak van 2 wijnglazen met initialen gegraveerd

Maak het perfecte glas voor die speciale gelegenheid

Even belangrijk als de keuze van een goede wijn is ook de keuze van het juiste glas om ervan te genieten. Met deze wijnglazen zit je zeker goed. En de glazen zijn niet alleen op zichzelf al perfect, maar met personalisatie, zal je nieuwe wijnglas uniek en onvervangbaar zijn.

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je naar wens kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon aan wie je ze gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met jouw initialen, een glas speciaal voor jou. Je kunt ook andere details toevoegen, zoals eenvoudige afbeeldingen, hartjes, als je het glas een romantisch tintje wilt geven, of elke andere versiering die je wilt om het nog specialer te maken.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Want met onze editor kun je jouw gepersonaliseerde wijnglas vanaf nul creëren, gemakkelijk en snel. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw glas klaar.

Geef een gepersonaliseerd wijnglas cadeau en maak er een uniek geschenk van.

Vaak weten we niet wat we als cadeau moeten geven, we proberen het meest geschikte cadeau voor die persoon te vinden en we vinden het bijna onmogelijk. Vaak kopen we zelfs iets zonder echt te weten of ze het leuk zullen vinden. Wij willen je de beste optie geven. Een gegraveerd wijnglas cadeau geven is een perfect detail voor de meest speciale en unieke gelegenheden waarop geproost mag worden. Er zijn talloze gelegenheden om een gegraveerd wijnglas cadeau te geven:

Gepersonaliseerd wijnglas met gegraveerde tekst
 • Geschenk voor een verjaardag van een koppel: elk jaar samen zijn geeft veke momenten van geluk. Deze mooie momenten compenseren de andere momenten. We kunnen dus vele redenen vinden om samen te toosten. Als je een speciaal detail met je partner wilt beleven, bereid dan een romantisch diner en verras hem of haar met deze gepersonaliseerde wijnglazen. Succes is gegarandeerd.
 • Viering van een pensionering: de meeste gepensioneerden drinken graag een goed glas wijn. Als je een pensioenfeest van een speciaal iemand in de buurt viert, zul je hen met dit detail zeker verblijden.
 • Verjaardag: je hebt ongetwijfeld een vriend of familielid die een wijnliefhebber is. Bij verjaardagen is dit een fantastisch cadeau om hem of haar te verrassen. Nu kun je een wijnglas personaliseren met hun naam, een emotionele zin of zelfs een grappige, zoals: "wijn drinken is cool, maar drinken met "Luuk" is beter. Je zult zeker de ideale personalisatie vinden voor de persoon aan wie je het schenkt.
 • Huwelijkscadeau: als je een aanstaande bruid en bruidegom kent die wijnliefhebbers zijn, kun je ze gepersonaliseerde wijnglazen geven voor een van de mooiste dagen van hun leven. Dit zal een detail zijn waar ze dol op zullen zijn. Bovendien kun je, als je de datum van het huwelijk kent, hun namen en de huwelijksdatum op het glas zetten. Ze zullen van het banket kunnen genieten met hun nieuwe gepersonaliseerde glazen en deze bewaren als aandenken. Er gaat niets boven een wijglas die herinnert aan de speciale dag waarop ze in het huwelijk traden.

Weet jij al hoe je jouw nieuwe wijnglazen gaat personaliseren? Maak een uniek ontwerp voor jezelf of als cadeau en wij zorgen voor de rest!

Meer informatie

 • Diameter rand: 66,40 mm.
 • Diameter van het breedste deel van het glas: 87,90 mm.
 • Diameter voet: 81,30 mm.