Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde whiskyglas

glas
12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 16 minuten.

Kies een optie
Details
  • Afmetingen: 9 cm (hoogte) x 9,8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 38 cl. Materiaal: glas.
  • Personalisatiemethode: gravure.
  • Ecologisch: 100% gezond materiaal.
  • Vaatwasmachine- en koelkastbestendig.
  • ID: #16604
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde whisky glazen

Whisky wordt vaak beschouwd als een drank die alleen oudere mensen drinken. Whisky bereikt echter iedere dag meer mensen. Geschat wordt dat vandaag de dag ongeveer 40% van de mensen die whisky drinken jonger zijn dan 35 jaar.

Het is net zo belangrijk dat de drank die je gaat drinken van goede kwaliteit is als dat je het perfecte glas gebruikt om hem in te drinken. Met deze prachtig gegraveerde whiskyglazen heb je het perfecte cadeau voor liefhebbers van goede whisky. Zeer geschikt voor mensen die graag genieten van de smaak en het karakter.

Ze zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit, met een glanzende en transparante afwerking waardoor ze oogverblindend zijn. Hun inhoud is 38cl. Bij Wanapix zorgen we voor het milieu, dus zijn ze gemaakt van milieuvriendelijke materialen die zorg dragen voor het milieu en recyclebaar zijn.

Ze zijn geschikt voor de koelkast en de vaatwasser, maar niet voor de magnetron. Wat ze perfect maakt, is dat ze 100% personaliseerbaar zijn. Nu kun je alle whiskyglazen die je wilt snel en gemakkelijk personaliseren. Of ze nu voor jezelf zijn of als geschenk voor een speciaal iemand anders.

De personalisering van wat voortaan je favoriete whiskyglas zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure, die het glas uitholt en het door jou gecreëerde ontwerp blijvend markeert.

Gepersonaliseerde whisky glazen met tekst of logo

Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten en, alleen of in gezelschap, te genieten van elke slok van deze populaire drank in je nieuwe gepersonaliseerde glas.

Ze zijn ideaal als cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid. Met een naam of een tekst op het glas gegraveerd, geef je deze whiskyglazen een uniek persoonlijk tintje.

Creëer het perfecte whiskyglas om te toosten op de mooiste gelegenheden

In deze sectie vindt je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je het cadeau gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met de initialen of namen van elke persoon. Een uniek gepersonaliseerd whiskyglas voor jezelf of om cadeau te geven aan wie je maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je je gepersonaliseerde whiskyglas vanaf nul creëren, gemakkelijk en snel. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw persoonlijke glas klaar.

Om het geschenk nog specialer te maken, graveren we bij Wanapix de tekst die je je ons stuurt op dit prachtige glas. Of het nu gaat om een boodschap, een speciale opdracht, namen, data, een logo... Je hoeft alleen maar je fantasie de vrije loop te laten en wij zorgen voor de rest. Je hoeft het glas alleen maar te personaliseren en achterover te leunen om te genieten van avonden van goede gesprekken met vrienden met een goed glas whisky in de hand.

Het is zo'n uniek en speciaal geschenk dat ze aan je zullen denken telkens wanneer ze aan een glas whisky zitten. Het zal zeker een traktatie zijn voor degene aan wie je het geeft.

Gegraveerd whisky glas