Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerd waterglas

glas
12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 21 uren 18 minuten.

Kies een optie
Details
  • Afmetingen: 8,3 cm (hoogte) x 8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 31 cl. Materiaal: glas.
  • Personalisatiemethode: gravure.
  • Milieuvriendelijk. Extra bestendig.
  • Vaatwasserbestendig.
  • ID: #16576
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde waterglazen

Waarom hebben wij de gewoonte om elke dag water te drinken in een gewoon glas? Verwen jezelf en drink water in een gepersonaliseerd waterglas. Je hebt vast nog nooit zo lekker water gedronken.

Ze zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit, met een glanzende afwerking. Ze hebben een perfecte klank en transparantie, waardoor ze oogverblindend zijn. Ze hebben een inhoud van 31cl en een dunne rand zodat het comfortabel is om uit te drinken. Bij Wanapix zorgen we graag voor het milieu, dus zijn ze gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn ze recyclebaar.

Ze zijn vaatwasmachinebestendig, maar niet geschikt voor gebruik in de magnetron. Wat ze perfect maakt, is dat ze geheel naar wens te personaliseren zijn. Nu kun je alle waterglazen die je wilt snel en gemakkelijk personaliseren, of ze nu voor jezelf zijn of een geschenk voor een speciaal iemand.

De personalisatie van wat voortaan jouw favoriete waterglas zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure, die het glas erodeert en het door jou gecreëerde ontwerp blijvend markeert.

De details voor het versieren van de tafel, vooral als je over een creatieve ziel beschikt, zijn slechts een paar muisklikken van je verwijderd. Versier de tafel niet alleen wanneer je gasten hebt. Elke dag is speciaal en de maaltijden met je gezin of hele familie worden met jouw nieuwe gepersonaliseerde waterglazen unieke momenten. Fleur je tafel elke dag op en geniet van elke slok water met je geliefden.

Gepersonaliseerd waterglas met teksten of ontwerpen

Creëer de perfecte waterglazen voor je huis

In deze rubriek vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je geheel naar wens kunt aanpassen. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met de initialen of namen van elke persoon. Een uniek gepersonaliseerd waterglas voor jezelf of om cadeau te geven aan wie je maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je jouw gepersonaliseerde waterglazen vanaf nul creëren, gemakkelijk en snel. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw glas klaar. Er zijn duizenden ideeën. Zoveel als je maar kunt bedenken.

Een glas water smaakt zoveel beter als je het drinkt in een gepersonaliseerd waterglas. Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten en, alleen of in gezelschap, te genieten van elke slok uit je nieuwe gepersonaliseerde glas.

Het is een perfect geschenk voor grootouders; zij zullen zeker blij zijn met een glas met hun namen en ook de namen van elk van hun kleinkinderen. Kies een ontwerp dat u mooi vindt, personaliseer het naar jouw smaak en wij zorgen ervoor dat het perfect is.

Gegraveerd glas voor water of frisdranken