Vinyl platen decoratief bedrukken

vinylplaat
€ 19,95
Kwantumkortingen

Model
Afwerking
Details
  • Afmetingen: 0,4 cm (dikte) x 30ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inclusief steunvoetjes (8x4,5 cm.) of hangertje voor muurbevestiging (naar keuze)..
  • Materiaal: acryl. Kleur: zwart.
  • Met groeven die de textuur van vinylplaten imiteren.
  • Afmetingen van het aanpasbare gebied: Ø 14 cm.
  • ID: #16464-102168
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde vinyl platen voor decoratie

Muziek is voor veel mensen belangrijk. Het is meer dan alleen hun favoriete liedje of playlist; het is een manier om naar het leven te kijken. Muziek is vaak verbonden met herinneringen aan speciale momenten. Muziek kan ons naar een bepaalde plaats brengen. Mensen die van muziek houden, hechten waarde aan de details van hun leven die met deze kunst te maken hebben. Daarom zal dit geschenk niemand die van muziek houdt onverschillig laten.

We denken vaak na over welk cadeau we iemand kunnen geven zonder stil te staan bij zijn smaak of bij iets dat hij of zij echt leuk zou vinden. We kiezen dan vaak het eerste cadeau dat we vinden, of voor het cadeau dat op dat moment in de mode is. Dat alles doen we zonder precies te weten of de persoon die het zal krijgen het leuk zal vinden. Als je iemand kent die van muziek houdt, zullen deze decoratieve gepersonaliseerde vinylplaten het perfecte geschenk zijn.

Deze ideale gepersonaliseerde vinylplaten zijn gemaakt van zwart acryl. Het heeft ongeveer het formaat van het klassieke LP-formaat. De plaat heeft een diameter van 30 cm. Het te personaliseren gebied is het centrale gebied, met een personalisatiegebied van ongeveer 14 cm in diameter. Er zijn groeven in het acryl gegraveerd die de textuur van de originele vinylplaten imiteren. Met deze decoratieve vinylplaat kun je elke hoek van je huis versieren en er een unieke nostalgische uitstraling aan geven. Het maakt niet uit of er een liedje op staat, het zal zeker in je opkomen zodra je het ontwerp ziet dat je gemaakt hebt!

Met foto gepersonaliseerde decoratieve vinyl platen

Je kunt kiezen uit 2 verschillende modellen. Het klokmodel, zodat je de uren kunt zien verstrijken op deze naar jouw smaak versierde vinylplaat. Dit model heeft een haakje aan de achterkant, zodat je het kunt ophangen waar je maar wilt. Het decoratieve model, dat even groot is als de klok maar zonder het klokmechanisme zelf, kun je naar wens personaliseren en kiezen voor de haakoptie (om hem aan de muur te hangen) of met een standaard (zodat je hem op elk meubelstuk in uw huis kunt plaatsen), of het nu op het nachtkastje, in de woonkamer of in de gang thuis is.

Iemand verrassen die van muziek houdt is nog nooit zo makkelijk geweest. Met dit cadeau, weet je zeker dat je het goed krijgt.

Maak de perfecte vinylplaat voor jezelf of om cadeau te geven

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je het cadeau gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale foto's, etc., om zo een unieke gepersonaliseerde vinylplaat te maken.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je jouw decoratieve vinylplaat gemakkelijk en snel vanaf nul creëren. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw vinylplaat klaar.

Muziek is een geweldige metgezel en kan onze stemming heel gemakkelijk veranderen. Wij zijn er zeker van dat je met dit nieuwe decoratieve element in staat zult zijn om jouw stemming of die van de ontvanger op een unieke en bijzondere manier te veranderen. De kracht van muziek is ongelooflijk! Er zijn liederen voor elk moment van ons leven, en ook voor elke persoon. Je kunt een decoratief vinyl plaat personaliseren voor elke persoon die in je opkomt. Er zal zeker een liedje in je gedachten opkomen als je aan hem of haar denkt waarmee je uw nieuwe decoratieve vinyl plaat kunt ontwerpen.

Gepersonaliseerde vinylplaat om aan de muur te hangen

Weet jij al hoe je dit originele cadeau gaat personaliseren? Mis dit prachtige geschenk voor muziekliefhebbers niet, het zal niemand onverschillig laten. Maak een uniek ontwerp voor jezelf of om cadeau te geven en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.