Gepersonaliseerde kussens voor Vaderdag

Er zijn cadeaus die heel erg origineel zijn, vooral op speciale dagen als Vaderdag. Als u hem echt wilt verrassen, zijn onze Vaderdagkussens een geweldig detail.

De gepersonaliseerde kussens voor papa zijn een heel origineel cadeau, omdat u het volledig zelf kunt bedrukken. Gebruik één van onze vooraf ontworpen sjablonen en pas ze aan naar uw wensen. Als u wilt, kunt u ze helemaal zelf ontwerpen met het design of de afbeelding die u maar wilt om eens een uniek en ander model te maken.

U kunt hem gebruiken in de stoel of als decoratief cadeau voor de slaapkamer. Hij zal er naar blijbven kijken, en ervan genieten dat originele model van het kussen voor papa.

Kussen voor vader

Als hij voor de eerste keer vader is, kunt u Vaderdagkussen maken met een hand- of voetafdruk van zijn kindje. U kunt de handen beschilderen met verf en de afdruk op het papier maken. U scant de afbeelding en uploadt deze naar onze website. U heeft een volledig origineel Vaderdagkussen dat u in geen enekel winkel zult vinden.

Begin nu met het personaliseren van uwkussen voor Vaderdag en ontvang een cadeau dat zeer economisch is, maar van goede kwaliteit.