Gepersonaliseerde sleutelhanger voor Vaderdag

Maak gepersonaliseerde sleutelhangers voor papa en geef deze aan hem op de meest speciale dag. Goedkope gepersonaliseerd cadeau voor vader, ideaal voor nieuwe papa’s of experts. Omdat de T-shirts, stropdassen of geuren al vaak gegeven worden, is dit eens wat anders. Geef geen saai cadeau maar maak een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau, zoals deze bedrukte sleutelhanger, en ze zullen er zeer blij mee zijn, zonder dat het erg duur is. Een cadeau dat u altijd bij de hand heeft: elke keer dat hij de sleutels gebruikt, ziet hij de foto of ontwerp die u voor de sleutelhanger gekozen heeft.

Sleutelhanger voor papa

Bij het maken van Vaderdag sleutelhanger in onze winkel online, kunt u kiezen uit veel verschillende modellen: rechthoekige, ronde sleutelhangers in de vorm van een T-shirt ... en in veel verschillende materialen: metallic , methacrylaat, hout, enz.

Het is heel eenvoudig: kies het model, gebruik de online editor om het aan te passen en rond de bestelling af. U kunt één van de vooraf ontworpen sjablonen kiezen, of het helemaal zelf ontwerpen. U kunt uw foto's uploaden of met een tekst en het voorbeeld bekijken om ervoor te zorgen dat de sleutelhanger eruit ziet zoals u dat wilt.

Ontwerpideeën

Als u niet weet wat u moet kiezen voor op de sleutelhanger, geven we u enkele ideeën om sleutelhangers voor papa te maken:

Klassieke optie

Upload een familiefoto, van de kinderen, enz. Als u twee kinderen heeft, is een dubbelzijdige sleutelhanger een goed idee, zodat u één kind aan beide kanten van de sleutelhanger heeft.

Met naam

Als u geen foto's wilt plaatsen, kunt u er ook één ontwerpen met de namen, en hun geboortedatum. De sleutelhanger met een mooie lettertype: DANIEL 28/02/2018 bijvoorbeeld. Het is zeer origineel en elegant. We hebben ook gegraveerde sleutelhangers, als u het nog eleganter wilt maken.

Een originele tekst

U kunt ook een tekst op de sleutelhanger zetten, of het nu een grappige tekst is, of een lieve boodschap, enz. Of voor de toekomstige vader, kunt u speciaal bericht plaatsen dat verwijst naar zijn komende vaderschap.

Voor voetbalfans

Als hij een voetbalfan is, hebben we sleutelhangers in de vorm van een T-shirt die helemaal perfect zijn. U kunt deze personaliseren met het logo of de kleuren van zijn team, of een nummer met de namen van de kinderen.

Zoals u kunt zien, zijn er veel opties, personaliseren heeft geen grenzen en elk idee dat u maar kunt bedenken, kunt u erop plaatsen. Een gepersonaliseerde sleutelhanger is dus een ideaal cadeau.

Sleutelhangers zijn ook zeer goedkoop, dus als u gewoon een cadeau wilt geven dat niet te duur is, is dit een perfect product om iets te geven en er ook nog eens geweldig uit zal zien met zo'n persoonlijk cadeau.