Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gegraveerde theeglas maken

glas
12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 52 minuten.

Kies een optie
Details
 • Afmetingen: 9 cm (hoogte) x 7,5ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Inhoud: 25 cl. Materiaal: glas. Merk: Luminarc.
 • Personalisatiemethode: gravure.
 • Ecologisch: cadmium- en loodvrij. Extra resistent gehard glas.
 • Niet geschikt voor kokend water.
 • Vaatwasmachine-, magnetron- en koelkastbestendig.
 • ID: #16577
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde theeglazen

Thee is, na water, de op één na meest geconsumeerde drank ter wereld. Er zijn vier soorten thee: zwarte, groene, rode en witte thee. En binnen deze vier soorten zijn er nog veel meer, afhankelijk van het gebied waar we ons bevinden. Theetijd is een van de bekendste gebruiken in het Verenigd Koninkrijk en in de loop der jaren is het ook in Spanje een gebruik geworden dat steeds populairder wordt. Het is een tijd om het vasten te verbreken tussen de lunch en het avondmaal, een gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen.

Het eerste waar je aan moet denken bij het drinken van thee is waaruit je de thee gaat drinken. Niet elk type glas is goed. Met deze glazen mok is het moment van theedrinken perfect, omdat deze beker de warmte van de drank bewaart en op de perfecte temperatuur houdt om op te drinken.

Ze zijn gemaakt van extra stevig gehard glas, met een glanzende afwerking die oogverblindend zal zijn. Het materiaal is 100% hygiënisch en milieuvriendelijk, en bovendien recycleerbaar. Bij Wanapix proberen we milieuvriendelijke materialen te gebruiken in al onze producten. Door het extra sterke materiaal zullen deze kopjes lang bij je blijven.

Ze zijn magnetron-, koelkast- en vaatwasmachinebestendig, dus kun je ze altijd in prima staat bewaren om van theetijd te genieten wanneer je maar wilt.

Theeglazen van gegraveerd glas

Het beste aan deze theeglazen is dat ze personaliseerbaar zijn. Je kunt ze allemaal een persoonlijk tintje geven, hetzij door een set gepersonaliseerde kopjes te maken met een speciaal ontwerp, hetzij door ze te personaliseren met een naam, zodat je altijd weet van wie elk kopje is.

De personalisatie van wat voortaan jouw favoriete theekopje zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure wat het glas erodeert en waardoor jouw ontwerp permanent gemarkeerd blijft.

Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten, het kopje te personaliseren en achterover te leunen om van elk slokje thee te genieten; alleen of in gezelschap.

Creëer het perfecte theekopje en geniet van dat moment van ontspanning

Deze theeglazen kunnen een perfect geschenk zijn of zelfs een perfect voor jezelf. Ze zullen iedereen bevallen die het drinken van zijn of haar favoriete thee op een speciale manier waardeert. Je hoeft het huis niet meer uit om van een heerlijke thee te genieten.

In deze sectie vindt u een heleboel voorontworpen sjablonen die u kunt aanpassen om ze helemaal naar uw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie u ze gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met de initialen of namen van elke persoon, een unieke en op maat gemaakte mok voor u of om te geven aan wie u maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen, met onze editor kun je je gepersonaliseerde theekopje vanaf nul creëren, gemakkelijk en snel. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor uw mok klaar.

Gepersonaliseerde theeglazen met teksten of ontwerpen

Curiositeiten die je misschien nog niet kende over thee

 • In de oudheid geloofde men dat thee helende krachten had. In China, bijvoorbeeld, geloofden ze dat het je kon redden van vergiftiging. Hoewel aan deze plant tientallen geneeskrachtige eigenschappen worden toegeschreven, heeft de wetenschap alleen aangetoond dat hij een antioxiderende werking heeft. Het is ook in staat om de geest te activeren en het lichaam te ontspannen.
 • Thee is niet hetzelfde als een infusie. Een kruidenthee, pennyroyal of kamillethee zijn geen thee, het zijn infusies. Thee is afkomstig van de knoppen, bladeren en jonge stengels van één enkele plant, Cemellia Sinensis genaamd, terwijl een aftreksel wordt verkregen uit een ander kruid of een andere plant.
 • BELANGRIJK: Je moet geen kokend water, of thee gemaakt met kokend water, in de theekop doen. Hoewel er geen wiskundige formule bestaat voor het zetten van thee, weten we dat het water bij bepaalde graden verwarmt moet worden en een aantal minuten trektijd aanbevolen is, afhankelijk van het soort thee. Witte en groene thee moeten bijvoorbeeld worden gemaakt worden op een temperatuur van ongeveer 65º - 75º, en moeten één tot drie minuten trekken. De rest van de theesoorten, tussen 85º - 95º, en met een trektijd van tussen de drie en vijf minuten. Het is zeer belangrijk dat je het water nooit moet laten koken voor het zetten van een lekker kop thee.

Nu hoef je alleen nog jouw eigen gepersonaliseerde theeglazen te maken om van die speciale (thee)momenten te genieten met wat voortaan jouw favoriete theekop zal zijn.