Stickers maken & drukken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Grootte van elke sticker: 50x75 mm.
  • Glanzend zelfklevend Fasson papier: 80 gr.
  • Gesneden geleverd.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Assen, Drenthe)

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Tilburg , Noord Brabant)

Resultaat exact zoals vooraf afgebeeld, hoed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Echt perfect!

Erica (Deventer, Overijssel)

Beschrijving

Hoe gepersonaliseerde stickers te maken

De gepersonaliseerde stickers zijn één van de meest praktische producten die in uw huis niet mogen ontbreken. U kunt ze tal van toepassingen geven, zowel voor huishoudelijk als decoratief gebruik. Ze zijn zeer eenvoudig te ontwerpen en worden in een verpakking van 20 stuks verzonden en zijn al vooraf uitgesneden, zodat u ze na ontvangst, direct kunt gebruiken.

U hoeft alleen het product te selecteren en in onze editor en ze te ontwerpen zoals u dat wilt. Het is een zeer eenvoudig proces waarbij u de gewenste afbeelding of tekst kunt kiezen. Het formaat van elk gepersonaliseerde sticker is 50x75 mm.

Hoewel ze vooral gebruikt worden om boeken, mappen en andere spullen te markeren, kunt u ze ook gebruiken op potten met conserven, zelfgemaakte jam, flessen en andere huishoudelijke artikelen. Een andere manier om ze te gebruiken is als gepersonaliseerde etiket van cadeaus. Na het cadeau mooi verpakt te hebben, plakt u de sticker met het prachtige ontwerp met de naam van de ontvanger.