Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Snijplank bedrukken en maken

snijplank
19,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 3 uren 46 minuten.

Maat
Details
  • Afmetingen: 21 cm (Breedte) x 28 cm (hoogte) x 1 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: resistent bamboehout.
  • Full colour 1-zijdige afdruk van hoge kwaliteit.
  • Bedrukt met gecertificeerd inkt voor gebruik met levensmiddelen.
  • Met antidruppelgroef en een gat om aan een haak te hangen, dat versierd is met een gekleurde omlijning (willekeurig geleverd in verschillende kleuren).
  • ID: #14796
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Voeg een vleugje originaliteit toe aan uw huis

Versier uw keuken met een geweldige snijplank op maat, met de afbeelding, het ontwerp of de tekst van uw keuze. Er zijn 3 maten om uit te kiezen.

U kunt de tabel met de foto's, het logo, de tekst of het ontwerp dat u wilt aanpassen voor een van de gezichten. Het aanpasbare gezicht heeft ook een druppelgroef rond de omtrek van het bord. Deze groef is niet alleen decoratief, maar voorkomt ook dat vloeistoffen van de uiteinden van de plaat vallen.

Alle maten zijn inclusief een gat van 22 mm. diameter in een hoek, zodat u het aan de haak van uw keukenbar kunt hangen. De hoeken zijn afgerond en gladgestreken en de hoeken van het bord zijn afgerond.

De plaat is gemaakt van hoogwaardig bamboehout. Bamboe is door zijn natuurlijke eigenschappen niet poreus, bestand tegen bacteriën en zeer gemakkelijk te reinigen. Bamboe absorbeert niet gemakkelijk vloeistoffen, noch geuren of voedselvlekken. Bovendien is het een resistenter materiaal dan andere houtsoorten en is het ecologisch, in tegenstelling tot kunststof platen. De plank is 1 cm diep.

Hoe te gebruiken

Het aanpasbare gezicht is alleen decoratief. Voor het koken, snijden en deponeren van voedsel, moet het op het niet-klantspecifieke gezicht worden gedaan.

Niet geschikt voor magnetron of vaatwasser. Handwas, wrijvend alleen op het niet-alledaagse gezicht.