Set van wijnaccessoires met gepersonaliseerde koffer

set met accessoires
€ 22,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Details
  • Afmetingen: 16 cm (Breedte) x 10 cm (hoogte) x 4,9 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inclusief kurkentrekker, dispenser en druppelaar.
  • Gepresenteerd in een individuele bamboe houten kist, met gestanst interieur.
  • Het deksel kan in kleur worden aangepast.
  • Materiaal toebehoren: roestvrij staal.
  • ID: #16889
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde wijn accessoires set

Onze gepersonaliseerde wijnaccessoireset is dat onmisbare hulpmiddel om de tafel van elke wijnliefhebber een elegant en speciaal tintje te geven. De koffer heeft een afwerking van bamboehout, een gestanst interieur en drie accessoires van roestvrij staal: kurkentrekker, stopper en druppelstop. Het perfecte geschenk om te genieten van een goede fles wijn.

Bovendien kan de houten kist naar wens worden gepersonaliseerd door een directe bedrukking op de bovenkant, zodat de foto, zin, naam, tekst, tekening of het ontwerp van jouw keuze in full colour blijft staan.

Een vleugje elegantie voor jouw wijn

We kennen allemaal wel iemand die van tijd tot tijd geniet van een goed glas wijn, want dit is een drank die al duizenden jaren bij ons is: van het oude Mesopotamië, via de oude Grieken, Egyptenaren en Romeinen, tot nu als een van de meest populaire en erkende dranken ter wereld. Voor al die mensen is deze set accessoires het ideale product, want u kunt er zeker van zijn dat het zeer nuttig zal zijn en dat het niet een van die geschenken wordt die onder in een la belanden.

Het is een bamboekoffer met gereedschap van roestvrij staal en bamboe, met drie even nuttige als originele accessoires om uw favoriete wijnfles mee uit te rusten. Je vindt ze in het etui, handig gestanst om ze op te bergen en te beschermen. Je hebt altijd de kurkentrekker bij de hand (die een klein mesje bevat om gemakkelijk de metalen verpakking te verwijderen die gewoonlijk de kurk van de fles bedekt), vergeet de vervelende kurkstop dankzij de meegeleverde stopper. Hij is luchtdicht, en heeft twee siliconen ringen van verschillende diameter, om zich aan elk formaat fles aan te passen. En het bovenste gedeelte is bolvormig, voor een comfortabelere en gemakkelijkere grip.

Gepersonaliseerde set wijn accessoires

En bovendien vermijd je vlekken op je kleding en vlekken op de fles met de handige druppelvanger, een accessoire dat op de bovenkant van de fles wordt geplaatst zodat, na het vullen van het glas, eventuele druppels die van het uiteinde glijden niet langs de fles naar beneden lopen en op het tafelkleed terechtkomen. Het vilt houdt de druppels vast.

Personaliseer het deksel van de doos met jouw foto, tekening, naam, zin, tekst of een ander motief dat je verkiest: jouw verbeelding kent geen grenzen! Bewerk en personaliseer via onze online editor, die zeer intuïtief is en het personaliseren snel en aangenaam maakt. Je kunt een van de voorbedachte ontwerpen kiezen die wij aanbieden en deze bewerken door opties toe te voegen of te verwijderen; als je echter zeer bedreven bent of al een eigen ontwerp hebt, kun je de optie kiezen om het product vanaf nul aan te passen en het helemaal van uzelf te maken, naar jouw wens. Laat je fantasie de vrije loop en verras die speciale persoon!

Een ideaal geschenk

Cadeaus geven kan soms moeilijk zijn. Er zijn mensen die moeilijk te verrassen zijn, omdat ze erg veeleisend zijn of omdat ze alles al hebben. We kennen allemaal zo iemand! Stel jezelf de volgende vragen: houdt hij/zij van wijn? Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau? Als de antwoorden ja zijn, maak je dan geen zorgen, we helpen je een handje: de set wijnaccessoires die we bij Wanapix voorstellen, zal je uit de problemen helpen, maar ook de persoon verrassen die het geluk heeft het te ontvangen.

Voor al die mensen die vrienden zijn van het goede van deze drank, is onze set wijnaccessoires een heel bijzonder cadeau. Het is een koffer met al het nodige gereedschap om van jouw fles de meest bijzondere te maken, en hij is helemaal gepersonaliseerd! Het is niet alleen nuttig, maar ook een origineel, ander en uniek object van zichzelf.

Accessoires als geschenk voor wijnliefhebbers