Gepersonaliseerde roestvrijstalen fles 800 ml

fles
€ 16,95
Geleverd tussen 18-19 juni met snelle verzending.

Model
Kleur
Details
  • Afmetingen: 22,5 cm (hoogte) x 7,3ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 800 ml.
  • Enkellaagse fles.
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Druppelvrije schroefdop.
  • Vrij van zware metalen.
  • Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron.
  • ID: #16798-349549
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde roestvrijstalen flessen met naam of foto

Je kunt nu jouw eigen gepersonaliseerde fles maken voor water of een andere warme of koude vloeistof (koffie, thee, etc.). Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, en je kunt kiezen uit verschillende modellen, met verschillende kleuren, capaciteiten en lagen (er zijn flessen met een dubbele laag en flessen met een enkele laag). Ze kunnen allemaal worden gepersonaliseerd met een foto, ontwerp, naam of tekst.

Ze hebben een lekvrije schroefdop, voor een volledig veilige sluiting. Met deze gepersonaliseerde metalen flessen kun je stijl creëren en jouw fles op kantoor, thuis of voor uitstapjes en reisjes gebruiken.

Voor het schoonmaken wordt handwas aanbevolen, ze kunnen namelijk niet in de vaatwasser. Niet behandelen met hydroalcoholische gel of andere chemicaliën omdat dit de personalisatiezone van het product kan beschadigen.

Roestvrijstalen fles voor kinderen en volwassenen

Hoewel dit product ideaal is voor alle leeftijden, is het een zeer populair geschenk voor jongens en meisjes. Bovendien wordt het roestvrije materiaal aanbevolen voor meer veiligheid bij het bewaren van vloeistoffen. Maak een gepersonaliseerde kinderfles met een naam of een ontwerp dat het kind mooi vindt, en je hebt een zeer praktisch product voor school, uitstapjes, etc.

Maar het zijn ook flessen die veel gebruikt worden door volwassenen, om op de werkplek te hebben en voortdurend water te drinken. Ook voor uitstapjes, uitstapjes, uit eten gaan... is het altijd goed om zo'n herbruikbare fles bij de hand te hebben.

Personaliseer je roestvrijstalen fles met foto's, tekst of ontwerpen.

Roestvrij stalen fles met naam

Deze roestvrijstalen fles kan worden gepersonaliseerd met elk ontwerp dat je maar kunt bedenken: een of meer foto's, logo's, je eigen ontwerpen (of ontwerpen uit de beschikbare ontwerpen in onze editor), afbeeldingen in verschillende formaten, enz. De stalen fles wordt veelal gepersonaliseerd met een naam. Het is ideaal om te weten van wie de fles is, voor het geval hij zoekraakt op school, kantoor, sportschool, etc.

Je kunt kiezen uit vele lettertypen, de grootte aanpassen, de kleur kiezen, enz. En dankzij de complete editor kun je logo's, symbolen of een afbeelding naast de naam plaatsen. En niet alleen namen: initialen, datums, zinnen... elke tekst die je wilt, drukken wij op de fles.

Het milieu helpen

Met het gebruik van deze herbruikbare flessen draag je bij tot het milieu door het gebruik van wegwerpflessen of -bekers in plastic voor eenmalig gebruik te vermijden.

Veiligheidsgarantie

Dit product is vrij van zware metalen en is door SGS-laboratoria geïnspecteerd en gecertificeerd (testnr. GZHL1706027911CW-01).

SGS garantía de seguridad

Roestvrij stalen thermosfles met druppelvrije dop