Reclameposter A3 bedrukken en maken

flyers voor € 0,27/stuk
€ 2,70
Kwantumkortingen

Details
 • Afmetingen: 29,7 cm (Breedte) x 42 cm (hoogte)
 • Minimumbestelling: 10 eenheden
 • Verkocht in verpakkingen van 10 stuks
 • Gewicht: 150 gr. Afwerking: glans.
 • ISO14001 en FSC-milieucertificering.
 • ISO9001- en OHSAS18001-certificaten.
 • Green Star-systeem: 4 sterren.
 • ID: #315
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Ontwerp je pak van bedrukte A3-promotieposters online

Maak de beste enkel- of dubbelzijdige A3-reclameposter met de door u gekozen afbeelding. Het is een essentieel element om reclame te maken voor evenementen, om producten of promoties te adverteren, enz.

De reclameposters hebben een kleiner gram gewicht (135 gr) dan andere producten zoals andere posters of kaarten. Daarom zijn ze goedkoper, maar zijn ze niet van mindere kwaliteit, omdat ze in full colour en met een zeer professionele glanzende afwerking worden bedrukt.

Ze zijn A3 van formaat, zoals al die gewoonlijk voor promoties worden gemaakt. Ze worden verzonden in pakketten van stuks van dezelfde grootte, zodat u kunt promoten wat u maar wilt in elke hoek van de stad.

Op onze website heeft u een online editor om op een zeer eenvoudige manier posters te maken waardoor een uniek en origineel ontwerp ontstaat. Verander de typografie, de kleur, plaats uw logo, doe ermee wat u wilt, u kunt het precies zo maken als u het zich voorstelt.

Gebruik en toepassingen van de pakketten van posters op maat

De pakketten van gepersonaliseerde A3-posters kunnen bijvoorbeeld handig zijn voor verschillende gelegenheden:

 • Promotionele evenementen: Als je een evenement aan het organiseren bent, zoals een conferentie, congres, prijzengala, vakbeurs of concert, dan zijn op maat gemaakte posters een geweldige manier om je merk te promoten, de details van het evenement bekend te maken en de aandacht van bezoekers of prospects te trekken. Je kunt bijvoorbeeld een tijdschema ontwerpen voor een weekendevenement en posters maken om op te hangen in het gebouw of de hal waar het evenement plaatsvindt.
 • Reclamecampagnes: Als je een bedrijf hebt en een reclamecampagne voert, zijn op maat gemaakte A3 posters ook een effectief middel om naamsbekendheid te creëren, speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen of de opening van een nieuwe winkel aan te kondigen.
 • Bewegwijzering: Als je een commerciële vestiging hebt, kun je gepersonaliseerde borden gebruiken om nuttige informatie aan je klanten te geven, zoals routebeschrijvingen, lopende promoties of details over producten en diensten.
 • Decoratie van ruimtes: Ze kunnen ook worden gebruikt om ruimtes en muren te versieren, voor een speciale gebeurtenis of voor je eigen huis en zo een persoonlijk tintje te geven. Je kunt ze gebruiken om je eigen artistieke creaties, familiefoto's of motiverende zinnen op te hangen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van hoe je de posters kan gebruiken, maar reclameborden op maat kunnen zeker worden aangepast aan de meest uiteenlopende situaties en behoeften. Hun nut hangt af van je creativiteit en specifieke doelstellingen: reclame, merchandising, aankondiging van evenementen, weergave van informatie of schema's, enz.

Pak van gepersonaliseerde posters voor reclame en evenementen