PrinTile

printile
€ 7,95
Geleverd tussen 20-21 juni met snelle verzending.

Vorm
Kleur
Details
  • Afmetingen: 20 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte) x 1,9 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: foam. Extreem licht in gewicht.
  • U kunt het eenvoudig met PrinTile-stickers aan de muur plakken zonder te boren.
  • Bedrukt in full colour aan één zijde.
  • Kleur van de zijkanten en achterkant: zwart of wit (naar keuze).
  • ID: #14886-29927
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maak van uw foto's unieke schilderkunst

Iedereen die zegt dat versieren eenvoudig en saai is omdat hij de PrinTiles niet kent. Het is de perfecte wanddecoratie. Het is een revolutionair product en anders dan alles wat u eerder heeft gevonden.

Een PrinTile is een ultralicht gepersonaliseerd schilderij van 20 cm, die u met PrinTile stickers heel eenvoudig aan de muur kunt plakken. Omdat het maar één maat heeft voor elke vorm, kunt u ermee spelen en de decoratie maken met foto's die u altijd al wilde hebben. Nu is het mogelijk om plezier te hebben tijdens het decoreren.

Schilderijen als leuke decoratie zonder gaten te hoeven boren

De PrinTiles zijn zo licht dat het niet nodig is om gaten in de muur te boren. Het is heel gemakkelijk om ze met de PrinTile stickers aan de muur te hangen. Het is een groot voordeel ten opzichte van andere producten omdat het gemakkelijk op de muur kan worden geplaatst. Een ander voordeel is dat u de plaatsing kunt corrigeren. Het enige wat u hoeft te doen is de steun een paar seconden in te drukken om hem aan de muur te bevestigen.

U kunt ze kiezen in verschillende vormen. Als u het vierkante formaat kiest, kunt u uw foto’s van Instagram plaatsen en ze van uw mobiele telefoon naar uw muur brengen. Kies de beste herinneringen en gebruik ze als decoratief element, want er is niets beters dan het versieren met foto’s die belangrijk voor u zijn.

Ze zijn ontworpen om te worden geplaatst in de vorm van een collage op de muren van uw huis of kantoor. Het enige wat u hoeft te doen is de beste ruimte te vinden en ze te plaatsen zoals u dat wilt: de een op de ander, in een zigzag, die een vierkant vormt met verschillende afbeeldingen ertussen. Bedenk de meest originele combinaties om uw muur er beter dan ooit uit te laten zien, dankzij deze lichte, gemengde stijl schilderijen.

Kenmerken van de PrinTile

Het is gemaakt van een materiaal dat New Mirage heet, dat wil zeggen een paneel dat wordt gevormd door een witte of zwarte geëxtrudeerde polystyreenteerde kern. En dat aan beide zijden wordt bedekt met een wit PVC-oppervlak van 1 mm.

De randen zijn aan beide zijden gekwadrateerd, de bewerkte kern is vlakker, waardoor de hechting van de lijmen wordt verbeterd. Ze zijn zwart of wit, naar keuze, en hebben een afmeting van 20 x 20 centimeter (als ze zeshoekig zijn, zijn ze 3 cm. breder). De PrinTile is 2 centimeter dik.

De personalisatie is aan één zijde in full colour, met een hoge kwaliteitsdruk, zodat het resultaat is zoals u dat wilt.