Poster fotopapier maken

Poster fotopapier maken

poster
€ 6,95
Kwantumkortingen

Maat
Afwerking
Details
  • Afmetingen: 20 cm (Breedte) x 30 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Hoge kwaliteit fotopapier 280 gram.
  • Keuze uit glanzend of mat papier.
  • Meest voorkomende maat: 60x90 cm.
  • Het wordt geleverd met beschermend papier, in een stevige koker.
  • ID: #2178-1795
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde posters met foto

Wil je een speciaal en ander tintje aan je huis geven? Bij ons kun je het doen met onze gepersonaliseerde posters. Creëer mooie hoekjes in je huis met onze posters.

Posters waren op hun hoogtepunt in de jaren negentig. Wie had er niet een poster van zijn favoriete zanger aan de muur hangen? De posters waren in bijna elk tijdschrift als een geschenk opgenomen. Het meest populaire poster formaat is dat van 60x90 cm; een typisch formaat voor grote merchandisingwinkels. Wij beschikken echter over maar liefst zes verschillende maten zodat je het formaat kunt kiezen dat het beste bij jouw ruimte past.

De posters zijn gemaakt van hoogwaardig fotopapier en je kunt naar eigen wens kiezen tussen een glanzende of matte afwerking. Onafhankelijk van de gekozen afwerking zul je zien dat het resultaat professioneel is. De poster wordt bovendien geleverd met beschermend papier, in een stevige koker, zodat het in perfecte staat bij je aankomt.

Posters worden veel gebruikt als decoratie om kamers een jeugdiger tintje te geven. Maar je kunt ze plaatsen waar je maar wilt, want ze zien er ook geweldig uit in onder andere bedrijven, kantoren en wacht- of woonkamers.

Personaliseer je eigen poster

Het enige wat je moet doen is het gewenste formaat kiezen voor je poster. Met onze editor kun je een afbeelding, foto of tekst naar keuze toevoegen en wij zetten die erop. Je hebt ook enkele voorontworpen sjablonen tot je beschikking, zodat je sneller iets kunt aanpassen maar toch uniek kunt zijn. Geen twee posters zullen hetzelfde zijn.

Posters met foto's bedrukken

Met posters kun je niet alleen decoreren. Met een simpele zin, een afbeelding of tekst kun je de mensen die de poster zien namelijk ook iets meer vertellen over jezelf en je passies.

Waarom versieren met gepersonaliseerde posters

Met een persoonlijke poster kan je elke hoek van je huis versieren. Afhankelijk van het ontwerp dat je kiest, vertel je iets meer over jezelf en kan men je beter leren kennen. Als je een afbeelding hebt gekozen van een zonsondergang op een paradijselijk strand, zal men kunnen zien dat deze afbeelding vrede en rust uitstraalt, twee dingen waar jij van houdt.

Als je er bijvoorbeeld voor kiest een poster te versieren met een motiverende zin als "Vandaag is een goede dag om te glimlachen", kan men zien dat je een persoon bent met veel kracht en de wil om vooruit te komen.

De posters die we uitkiezen bepalen een beetje wie we werkelijk zijn. En het mooie is dat we tegelijkertijd gevoelens overbrengen op iedereen die ze ziet.

Hoe versier je je huis met gepersonaliseerde posters

Heb je een saaie witte muur en weet je niet hoe je die moet versieren? Onze posters zijn ideaal voor dat kleine hoekje. Kies foto's van paradijselijke landschappen, beelden van steden die je graag zou willen bezoeken, of zelfs foto's van het hele gezin op speciale momenten. Je geeft zo een warme en huiselijke uitstraling, en bovendien zonder dat je gaten in de muren hoeft te boren.

Laat je fantasie de vrije loop en maak combinaties van posters in verschillende formaten als collage. Zo zul je er zeker van zijn dat je de perfecte touch toevoegt aan die voorheen saaie muur.

Persoonlijke foto poster