Persoonlijke hanger van hout

€ 12,90
Aantal:
#16317
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: houten haak met 1 goudkleurige metalen knop.
  • Inclusief ophanghaak om aan de muur te hangen.
Beoordelingen
Trustpilot

Zeer mooie plectrums ontvangen! Vrij snel geleverd en goed ingepakt.

Axelle (WILLEBROEK)

24/01/2022

Heel mooi resultaat. De maat viel iets kleiner uit. Dus best wel een maat (of 2) groter bestellen.

Gysels (Lille)

23/01/2022

Alles correct geleverd binnen de vooropgestelde levertermijn. Mooie kwaliteit van foto's op het dekentje.

Anja (Deux-acren)

22/01/2022

Beschrijving

Persoonlijke individuele houten haak

Je hebt vast wel eens een hoekje van je huis willen versieren zonder goed te weten hoe je dat moest doen. En als je dan ook nog op zoek bent naar iets praktisch, dan wordt het nog een beetje ingewikkelder. We laten je daarom graag iets zien waar je van zult houden. Als je van decoratieve en praktische elementen in je huis houdt, ben je hier op de perfecte plaats.

Deze gepersonaliseerde houten hanger is het perfecte accessoire waarnaar u op zoek was. Het is ideaal voor het ophangen van kleine voorwerpen of kinderkleding, zoals de wandeltas van je kind, het is zelfs ideaal voor het veilig opbergen van hun mondkapje.

Deze prachtige gepersonaliseerde haak aan de muur wordt aan één kant gepersonaliseerd, met het ontwerp van jouw keuze. Het heeft een diameter van 12 cm en is gemaakt van hout van hoge kwaliteit. Het heeft een individuele hanger perfect voor het ophangen van voorwerpen die minder dan 1 kg wegen. Het bevat een sticker om aan de achterkant te bevestigen, zodat je het aan elke spijker of haak kunt hangen die je al aan de muur hebt geïnstalleerd.

Ontwerp je eigen houten hanger en decoreer elke hoek snel en gemakkelijk

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen gemaakt om heel gemakkelijk de nieuwe hanger te personaliseren voor jouw huis of voor die speciale persoon aan wie je het wilt geven. Met dit gepersonaliseerde detail ben je er zeker van om die persoon die je in gedachten heeft te verrassen.

Je kunt ze personaliseren met een mooie en ontroerende zin, of misschien wil je een leuke, of ook met een foto of afbeelding die goed staat in de kamer waar je hem wilt ophangen. Als je het in de kamer van de kinderen wilt ophangen, vind je veel ontwerpen voor kinderen die ze zeker erg leuk zullen vinden. Of als je je sleutelbos aan de ingang van je huis wilt ophangen, kun je een meer verfijnd ontwerp maken dat een bijzondere charme geeft aan je entree. Elke optie die je kunt bedenken is mogelijk om deze prachtige gepersonaliseerde houten haken of hangers te personaliseren.

Individuele gepersonaliseerde ronde hanger van hout

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Je kunt je ontwerp ook van de grond af creëren. De ontwerpen die je zelf maakt hebben een speciale toegevoegde waarde en het beste hiervan is dat geen twee houten hangers precies hetzelfde zullen zijn, wat het nog idealer zal maken.

Het is perfect om orde te houden in de kleine dingen die we in ons dagelijks leven gebruiken, van een mondkapje (een accessoire dat al een tijdje deel uitmaakt van ons leven), de sleutels, de thee- of handdoek of het schort in de keuken, de wandeltas van je kleintje, of zelfs de pet die je op zondag gebruikt om te wandelen ...

Maak een gepersonaliseerde houten hanger voor elk lid van het gezin

Wie houdt er thuis niet van opgeruimd en netjes? Omdat we weten dat velen denken zoals wij, presenteren we een idee dat je zeker zal bevallen. Je kunt nu voor elk lid van het gezin een eigen houten hanger maken. Met deze hangers kun je alles beter ordenen, zodat bijvoorbeeld bij thuiskomst elk lid zijn sleutels of mondkapje aan zijn of haar eigen hanger kan hangen. Een ideal manier om nooit iets kwijt te raken.

En omdat het een 100% te personaliseren artikel is, kun je het ontwerp geheel naar eigen wens maken. Je kunt een eigen favoriete foto of afbeelding gebruiken, die van je kinderen, of van de superhelden waar je kinderen van houden. Als je dochter van paarden houdt, dan kun je bijvoorbeeld een afbeelding uploaden van een paard waar zij gek op is. En als je wilt dat jouw hanger bloemen en je naam erop heeft, dan hoef je alleen maar het ontwerp te maken dat jij het leukst vindt en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt.

Gepersonaliseerd individuele hanger voor kinderjasje

Het is perfect als cadeau voor elke gelegenheid, en bovendien is het een gepersonaliseerd cadeau. Je krijgt iets uniek envooral superpraktisch voor iedereen die het ontvangt. Ze zullen er blij mee zijn!