Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Notitieboekje bedrukken en maken

notitieboekje
12,30€ 12,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 59 minuten.

Maat
Kleur
Details
  • Afmetingen: 8,7 cm (Breedte) x 14,2 cm (hoogte) x 1,2 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Met 80 blanco vellen. Materiaal kaft: kunstleer.
  • Het sluit verticaal met een elastieken band.
  • Inclusief stoffen bladwijzer.
  • ID: #13605-12134
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Neem altijd een notitieboekje mee

Schrijf alles wat je wilt op in onze originele gepersonaliseerde notitieboekjes. De hoezen zijn van kunstleer gemaakt en de voorkant wordt gepersonaliseerd met de foto, tekst of het ontwerp dat je wilt. Je kunt ook kiezen voor een van onze vooraf ontworpen sjablonen en deze aan jouw smaak aanpassen.

De notitieboekjes bevatten 80 blanco vellen met een gewicht van 70 gr/m2. Ze worden afgesloten met een gekleurde praktische verticale elastieke band, om de notities veilig en gemakkelijk op te bergen. Ze bevatten tevens een stoffen bladwijzer om makkelijk de positie te vinden waar je aan het schrijven bent. Je kunt de kleur van de elastieken band en de bladwijzer kiezen uit verschillende tinten, die het beste past bij de rest van het ontwerp.

Onze gepersonaliseerde notitieboekjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: A6 en A5. Zo kun je beslissen welke het beste bij jouw behoeften en beschikbare ruimte past. De ene heeft een gekleurde binnenste bladrand en de andere is wit. Er kunnen kleine verschillen zijn in grootte tussen de varianten en het aantal vellen van dezelfde grootte, dus draag het altijd bij je zodat je niets mist.

Kinder notitieboekjes

Elk van onze notitieboekjes is ideaal voor alle doelgroepen, maar vooral voor de allerkleinsten, zodat ze hun tekeningen kunnen maken. Op deze manier zullen ze met de jaren bijzondere herinneringen hebben en kunnen ze zien welke tekeningen ze gemaakt hebben in hun gepersonaliseerde kinder notitieboekje.

Het kan ook een leuk cadeau zijn voor gasten bij evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of communies. Het is gepersonaliseerd met de foto van de hoofdpersoon en de datum van het evenement, zodat ze er een mooie herinnering en een zeer praktisch product behouden. Een notitieboekje is ook ideaal als reclame- of relatiegeschenk.