Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Muismat rechthoekig bedrukken

muismat
9,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 22 minuten.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 23,5 cm (Breedte) x 19,5 cm (hoogte) x 0,3 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materialen: antislip rubber basis; polyester bovenkant.
  • Zeer flexibel.
  • ID: #2272
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Muismatten bedrukken en maken

Wil je een andere en aangenamere aanblik op je bureau hebben? Wij hebben de perfecte aanvulling om je ideeën te verwezenlijken. Onze persoonlijke muismatten zijn het item waar je naar op zoek was.

We brengen veel tijd door achter de computer, zowel op het werk als thuis, om nog even door te werken of op het net te surfen om ons even af te leiden. Onze ogen worden moe, maar dat geldt ook voor onze armen en handen als we de hele dag door verschillende websites bladeren. Het is daarom belangrijk om een aangename werkomgeving te creëren en je te omringen met de beste hulpmiddelen. Daarom zien wij niets beters dan te beginnen met het personaliseren van onze muismat.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten, inclusief een extra groot formaat, die zowel als muismat gebruikt kan worden gebruikt als om het toetsenbord bovenop de muismat te leggen om comfortabeler te werken. Een XXL formaat niet alleen ideaal voor gamers en liefhebbers van videogames, maar ook voor grafische vormgevers en andere IT specialisten. Qua vorm zijn er rechthoekige muismatten, ronde muismatten en zelfs hartvormige muismatten voor de romantici.

De muismatten zijn gemaakt van super flexibel materiaal en hebben een anti-slip basis om ze het meest comfortabel te maken voor werken en surfen op het Internet. Ze hebben ook afgeronde hoeken voor een perfecte afwerking. De muismatten hebben een heldere full colour print waardoor elk ontwerp er geweldig uitziet, zowel thuis als op kantoor.

Kun je je al een voorstelling maken van je gepersonaliseerde muismat? Dan is het nu tijd om je eigen muismat te maken!

Rechthoekige met fotos gepersonaliseerde muistmat

Gepersonaliseerde Gaming muismatten

Binnen deze familie van gepersonaliseerde muismatten is er één die opvalt door zijn enorme omvang: de gepersonaliseerde Gaming muismat. Deze muismatten zijn de laatste jaren erg in de mode geraakt, vooral onder gamers, d.w.z. fans van videospelletjes. In dit geval, specifiek PC gamers. En niet alleen gamers: youtubers, streamers, en iedereen die veel tijd op de computer doorbrengt.

De klassieke muismatten dienen als een basis ter ondersteuning van alleen de muis, en om die te verplaatsen rond de muismat. De Gaming muismatten zijn zo groot dat ze een groot deel van het tafeloppervlak bedekken. Dankzij het grote formaat kun je het toetsenbord, de muis en andere accessoires die de gamer op de tafel heeft bovenop de muismat plaatsen. Afgezien van het formaat hebben ze dezelfde kenmerken als de rest van onze muismatten, dat wil zeggen: basis van antislip, flexibel materiaal, en een hoge kwaliteit maatwerk en duidelijke kleuren.

Omdat hij 100% te personaliseren is, kan elke gamer zijn eigen muismat ontwerpen. Wie tot een Esports team behoort, kan het wapen van het team, zijn gebruikersnaam of bijnaam, een ontwerp met de kleuren van het wapen, enz. plaatsen. Ook degenen die geen team hebben, kunnen het wapen van hun favoriete team plaatsen: G2 Esports, SK Gaming, FaZe Clan, Mad Lions, Giants Gaming, Movistar Riders, Koi, Team Heretics... of een ander bekend team. Een andere optie is een HD-afbeelding van jouw favoriete videogame, met jouw naam erop geschreven, of een foto, afbeelding of ontwerp dat je mooi vindt.

Gamer muismat bedrukken

Hoe maak je je eigen muismat

In tegenstelling tot andere muismatten die je in verschillende fysieke winkels kunt vinden, kun je de muismat bij ons geheel naar eigen wens maken zoals jij dat wilt zonder beperkingen qua personalisatie. Onze editor is zeer eenvoudig te gebruiken. Wij stellen je een groot aantal voorontworpen sjablonen ter beschikking waaruit je kunt kiezen, zodat je in een paar minuten e meest exclusieve model kunt krijgen.

Als je daarentegen zelf een uniek model in de wereld wilt creëren, raden wij je ontwerp van begin af aan op te bouwen. Je hoeft alleen maar de foto's, afbeeldingen, eigen ontwerpen of teksten te selecteren die je wilt toevoegen om jouw muismat een persoonlijk tintje geven. Maak het verschil en geef je bureau een origineel, leuk of geraffineerd tintje.

We zijn er zeker van dat je een uniek ontwerp zult maken dat iedereen die je gepersonaliseerde muismat ziet, zal verrassen.

Gelegenheden om een gepersonaliseerde muismat cadeau te doen

Vind je onze muismatten mooi en wil je er een cadeau doen? Elke gelegenheid is een goed moment om een cadeau te geven aan die persoon om wie je geeft, of het nu je vader, je zus, een beste vriend of een collega op het werk is.

Op onze website vind je veel gepersonaliseerde ontwerpen, voor gelegenheden zoals Vaderdag kun je je vader verrassen met een gepersonaliseerde muismat voor thuis of op zijn werk, met een leuk ontwerp of met een foto. Op deze manier blijf je de hele tijd in zijn gedachten. Je kunt ook ontwerpen personaliseren voor Moederdag, voor verjaardagen, ontwerpen met foto's en je kunt ook jouw perfecte ontwerp van de grond af personaliseren.

Ronde muismat met foto

Muismatten zijn een ideaal cadeau voor elk moment van het jaar. We zijn er zeker van dat degene die een gepersonaliseerde muismat krijgt, blij verrast zal zijn en er zowel op het werk, als in de vrije tijd plezier van zal hebben.

Weet jij al aan wie je een gepersonaliseerde muismat gaat geven? Heb je u al een ontwerp in gedachten dat je graag zou willen hebben? Maak het in onze editor en wij zorgen voor de rest.

Je muismat schoonhouden

Om je muismat schoon te houden, kun je hem met de hand wassen met een zachte handdoek of borstel, en een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Laat hem buiten in de lucht drogen. Gebruik geen wasmachine.