Mosaic Puzzle bedrukken

Mosaic Puzzle bedrukken

puzzel
€ 16,95
Kwantumkortingen

Model
Details
  • Afmetingen: 26 cm (Breedte) x 19 cm (hoogte) x 1 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • De plaat is rechthoekig.
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde door directe druk.
  • Onderdelen compatibel met LEGO Duplo blokken.
  • Materiaal: kunststof.
  • ID: #16452
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maak een gepersonaliseerde puzzel van in elkaar grijpende blokken

Is het een puzzel? Een legpuzzel? Een bouwspel met blokken? Een lijst met een foto? De Mosaic Puzzle is al deze dingen tegelijkertijd!

Dit product is uniek, anders. Het bestaat uit een set witte blokken, compatibel met LEGO Duplo blokken, die in elkaar kunnen worden gepast op een groene plaat die je bij jouw bestelling ontvangt. De blokken worden geplaatst en op de groene plaat gepast, als een puzzel, om de uiteindelijke foto of afbeelding in elkaar te zetten. De puzzel is gepersonaliseerd, dus je bepaalt zelf welke foto in de mozaïekpuzzel komt.

De blokjes hebben 4 gaatjes, en de bovenkant is glad, want dat is waar de gepersonaliseerde afbeelding zal worden afgedrukt die je bij het maken van je bestelling hebt doorgegeven. De stukken zijn gemaakt van zeer bestendig plastic. En ze zijn groter dan de klassieke standaard LEGO stukken. Ze zijn compatibel met LEGO Duplo blokken, dus ze hebben dezelfde grootte, geschikt voor kleine kinderen om mee te spelen.

Mogelijkheden van de Mosaic Puzzle

Dit originele en merkwaardige geschenk heeft verschillende gebruiksmogelijkheden, namelijk:

Zet een puzzel in elkaar. Je kunt spelen met het in elkaar zetten van de puzzel. Het concept is zeer vergelijkbaar met het in elkaar zetten van een klassieke puzzel. Het verschil is dat je een klassieke puzzel op een tafel in elkaar zet, terwijl je bij de Mosaic Puzzle de stukjes op de plaat legt, waarbij je elk stukje op zijn plaats legt. Op deze manier zal de puzzel op geen enkel moment verschuiven, de stukken zullen vast blijven zitten.

Verzin creatieve spelletjes. Dit mozaïekformaat van stukken kan heel speels zijn. Je kunt niet alleen een foto toevoegen om de Mosaic Puzzle een persoonlijk tintje te geven. Je kunt het ook een persoonlijk tintje geven door op elk stukje een letter te zetten om een woordzoeker te vormen en spelletjes te spelen. En sommige stukken zouden het gezicht van een kind kunnen zijn, om het een persoonlijker en leuker tintje te geven. Of je kunt spelletjes maken waarbij je verschillende vormen, dieren, voorwerpen... kunt tekenen met de stukjes. Wees creatief!

Spelen door te combineren met andere blokken. De Mosaic Puzzle heeft stukjes die compatibel zijn met LEGO Duplo blokken. Dus, als je al blokken van dezelfde grootte hebt, kun je ze combineren, en gecombineerde constructies maken. Je kunt als gezin spelen, of alleen de kleintjes, en de plaat gebruiken als basis om huizen, gebouwen, bergen... te bouwen en je kunt het kunstwerk afmaken met de stukjes met de gepersonaliseerde foto.

Decoratief fotolijstje. Net zoals in de boekenkast in de woonkamer zet je fotolijstjes met een foto erin, waarom zou je het niet origineler maken? De Mosaic Puzzle kan, eenmaal in elkaar gezet, op zijn kant worden gelegd als decoratief fotolijstje. Het is ideaal voor kinderkamers, omdat het door zijn stijl een kinderlijker frame is. En wanneer je maar wilt, kun je het uit elkaar halen, weer in elkaar zetten, met andere blokken spelen, etc.

Mosaic Puzzle met foto gepersonaliseerd

LEGO® is een handelsmerk van The LEGO Group of Companies, die deze site niet sponsort, goedkeurt of onderschrijft.