Naambordjes bedrukken en maken

Naambordjes bedrukken en maken

acrylplaat
€ 49,95
Kwantumkortingen

Vorm
Maat
Details
  • Afmetingen: 25 cm (Breedte) x 25 cm (hoogte) x 0,5 cm (diepte) x 25ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Spectaculair diepte-effect. Full colour bedrukking.
  • Bedrukking op 5 mm dik plexiglas met gepolijste rand.
  • Ondersteunt de blootstelling aan de zon.
  • Inclusief schroeven voor bevestiging; de gaten zijn al gemaakt.
  • ID: #14558
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Methacrylaatborden

Als je op zoek bent naar een manier om te labelen of te etiqueteren, dan zijn methacrylaatplaten de oplossing. Hier kunt u methacrylaatplaten in alle kleuren, met elk ontwerp, tekst, logo's, foto's, etc. aanpassen. Dit materiaal heeft een spectaculair driedimensionaal uiterlijk, helder en oogstrelend.

De platen hebben een dikte van 5 mm en een professionele afwerking met gepolijste randen. Bij de levering is een set schroeven inbegrepen, zodat je de platen eenvoudig kunt bevestigen. De platen hebben bovendien gaten aan de uiteinden, om de installatie te vergemakkelijken.

Je kunt kiezen tussen verschillende vormen van op maat gemaakte methacrylaatplaten: rechthoekig, vierkant en cirkelvormig.

Normaal gebruik

Gepersonaliseerde methacrylaatplaten worden meestal zowel buiten als binnen gebruikt om verschillende afdelingen of gebieden te labelen.

Dit type borden of spandoeken wordt veel gebruikt in bedrijfspanden op straat, maar ook in allerlei bedrijven, winkels, kantoren, adviesbureaus, advocatenkantoren, gezondheidsconsulten, enz.

Borden voor advocatenkantoren

Van alle beroepen en professionals die gewoonlijk dit type gepersonaliseerde signalisatie gebruiken, springen de borden voor advocatenkantoren eruit, wellicht een van de sectoren die dit product het meest gebruiken. Het komt ook vaak voor dat wij opdrachten krijgen voor deurplaten voor kantoordeuren, voor alle soorten bedrijven, zowel grote als kleine en middelgrote. Ook de gezondheidssector maakt veel gebruik van deze stijve borden om de naam te personaliseren van de professionals die in een praktijk of kantoor werken: tandartsen, voedingsdeskundigen, diëtisten, privé-artsen, kinderartsen, psychologen, psychiaters, podologen, enz.

Ook andere beroepsgroepen personaliseren hun badges, zoals architecten, landmeters, notarissen, maatschappelijk werkers, enz. Praktisch elke professional, freelancer of bedrijf heeft dit type gepersonaliseerd methacrylaat bord nodig voor de deur van hun kantoren, werkkamers, spreekkamers, enz.

Gepersonaliseerde methacrylaat platen voor deuren en als uithangborden