Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Magische mok met foto bedrukken en maken

mok
9,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 45 minuten.

Details
  • Afmetingen: 9,5 cm (hoogte) x 8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Als de mok koud is, is hij zwart. Met hete vloeistof, wordt jouw foto in volle kleur weergegeven.
  • Inhoud: 325 ml.
  • Geschikt voor magnetron. Niet vaatwasmachinebestendig.
  • ID: #5256
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Magische mok met gepersonaliseerde foto

Wie magie heeft, heeft geen trucs nodig, maar wel onze gepersonaliseerde magische mokken! Begin de dag met een warme kop thee of lekker bakkie koffie in deze magische mok met foto. Je vindt geen andere zoals deze, want het is een exclusief en zeer origineel model.

Als de mok koud is, is hij zwart. Wanneer je er echter warme vloeistof in giet (koffie, melk, water, etc.), verschijnt er "op magische wijze" een foto of afbeelding. Hij is gemaakt van keramiek en heeft een inhoud van 325 ml, zodat je elke ochtend van jouw favoriete drank kunt genieten. Het is ook magnetronbestendig. Niet geschikt voor de vaatwasser, alleen handwas.

Mok met foto die verschijnt bij warmte

Je kunt je eigen ontwerp maken met jouw favoriete foto's, teksten, tekeningen... Maar je kunt ook een van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en ze naar wens aanpassen. Het is een dubbel origineel cadeau, want je maakt het precies zoals je het wilt.

Hoe verklaar je dat de afbeelding alleen wordt weergegeven als de mok warm is?

We zouden graag zeggen dat de verklaring magie is, maar dat is niet het geval. Het is allemaal natuurkunde en wetenschap. De magische mokken maken gebruik van een technologie die thermochromisme heet, een proces waarbij pigmenten worden aangebracht die van kleur veranderen als reactie op veranderingen in temperatuur.

Op de zwarte mok die je ziet, zit een laag thermochrome verf. Deze verf bevat kleine deeltjes die van kleur veranderen bij blootstelling aan hoge temperaturen. Wanneer je een warme drank in de mok giet, zorgt de warmte ervoor dat de verfdeeltjes reageren en van kleur veranderen, waardoor de afbeelding of foto onder de verflaag zichtbaar wordt.

Magische mok met foto

Er bestaat niet zoiets als een perfect cadeau ... oh, wacht!

Als je een echt origineel cadeau zoekt, is de gepersonaliseerde magische mok misschien wel het perfecte en ultieme cadeau, om verschillende redenen. Ten eerste is het een gepersonaliseerd en uniek cadeau, want de afbeelding op de mok is gekozen door degene die het cadeau maakt. De persoon die die ogenschijnlijk zwarte en "saaie" mok ontvangt, zal dus verbaasd zijn dat wanneer hij of zij koffie of heet water inschenkt om thee te zetten, plots een foto van zichzelf ziet, met vrienden, met zijn vriend(in), of een naam, tekst of verwijzing leest die alleen hij/zij kan begrijpen.

Het is ook een praktisch cadeau, want je kunt er koffie, thee, warme chocolademelk of andere dranken uit drinken. Het is dus niet het typische cadeau dat in een kast opgeborgen wordt, maar kan dagelijks worden gebruikt (met de aanbeveling het met de hand te wassen voor een langere levensduur). En "last but not least": het is een zeer voordelig cadeau. Je kunt dus voor weinig geld een echt origineel, leuk en verrassend cadeau geven. Dit cadeau is geschikt voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag, onzichtbare vrienden met een budget, en elke andere gelegenheid.

Dit keramische product voldoet aan de relevante eisen van RD 891/2006 en Verordening (EG) nr. 1935/2004.