iPhone 13 Pro hoesje ontwerpen en maken

€ 12,90 € 14,95
Aantal:
Hoesje
Selecteer een optie: Zonder koord
  • Afmetingen: 8 cm (breedte) x 14 cm (hoogte) x 0,8 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: Flexibele siliconen.
  • Basiskleur: transparant.
  • ID: #16150
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image

N
Nerea (San fernando de henares, ES)
kocht: Hoesje iPhone 13 Pro met koord
08/11/2022
"Perfect"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Rute (Benafim, PT)
kocht: Hoesje iPhone 13 Pro
03/08/2022
"Ik vond alles leuk!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Antonio (Cuarte de huerva, ES)
kocht: Hoesje iPhone 13 Pro
10/04/2022
"De omslag is geweldig geworden! Zeer levendige kleuren, ik kom zeker terug."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde hoesjes voor iPhone 13 Pro

Breng je creatieve kant naar boven en ontwerp je eigen personalised iPhone 13 Pro hoesje. Het is gemaakt van flexibele transparante siliconen, zodat je maximaal kunt spelen met personalisatie. Bij ons heb je de mogelijkheid om je model vanaf nul te creëren of een van onze ontwerpen te kiezen. Jij beslist.

Voeg je favoriete foto's toe, voeg tekst toe, scan de tekening van je kind en maak er het ontwerp van uw telefoon van om de beste iPhone 13 Pro hoesjes te krijgen. Het gaat erom een verschil te maken en een baanbrekend en exclusief model te krijgen.

Dankzij zijn flexibiliteit past het hoesje zich veel beter aan je toestel aan dan welk ander hard hoesje dat doet. Bovendien zijn ze beter bij valpartijen of alledaagse wrijvingen. Het is een must-have voor iedereen die maximaal zorg draagt voor zijn telefoon, dus het kan een goed cadeau zijn voor elke gelegenheid.

Bedenk het beste ontwerp, wij maken het waar. Nu meer dan ooit ligt het geven van persoonlijkheid aan je telefoon in jouw handen.

iPhone 13 Pro hoesjes met koord

In onze catalogus kun je kiezen tussen het kopen van het normale model hoesje (zonder koord), of het kopen van een gepersonaliseerd iPhone 13 Pro hoesje met koord. Het gebruik van hoesjes met een koord heeft vele voordelen, en is een trend waar steeds meer mensen zich bij aansluiten. Met het koord kun je jouw telefoon altijd om je nek dragen, zodat je hem snel bij de hand hebt wanneer je foto's wilt nemen, je berichten en chats wilt controleren, e-mails wilt bekijken, etc. je hoeft hem niet uit je zak te halen of tijd te verspillen met zoeken in je tas, want je hebt hem altijd bij de hand, hangend om je nek met het koord.

Het koord voorkomt ook dat we onze mobiele telefoon verliezen. We hebben hem altijd bij ons, hangend, we laten hem niet rusten op de tafel op het terras of ergens anders, en zo raken we onze mobiel nooit kwijt, want we hebben hem altijd bij ons.

Als je fan bent van het gebruik van deze hoesjes met koord, kun je hier je eigen gepersonaliseerde iPhone 13 Pro hoesje met koord maken. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren. En als je meer klassiek bent en de voorkeur geeft aan een hoesje zonder koord, dan heb je ook deze optie. Je kiest immers zelf het model voor je favoriete iPhone 13 Pro hoesje.

Labels van iPhone 13 Pro hoesje