iPhone 13 / 13 Pro / 13 Pro Max / 13 mini hoesje ontwerpen en maken

iPhone 13 / 13 Pro / 13 Pro Max / 13 mini hoesje ontwerpen en maken

hoesje
€ 11,66€ 12,95
Kwantumkortingen

Model
Details
  • Afmetingen: 7,1 cm (Breedte) x 14,4 cm (hoogte) x 0,8 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: Flexibele siliconen.
  • Basiskleur: transparant.
  • ID: #16149
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde hoesjes voor iPhone 13

Als je op zoek bent naar de beste iPhone 13 hoesjes dan bent je hier op de juiste plaats. Het is een essentieel accessoire als het gaat om het versieren van je telefoon, maar ook om het te beschermen tegen dagelijkse slijtage. Wij raden onze goedkope iPhone 13 hoesjes aan, omdat ze van hoge kwaliteit zijn en niet te duur.

Dankzij de personalisatie kun je op elk detail letten en krijg je het beste model. Bovendien kan het een goed cadeau-idee zijn voor elke gelegenheid, want dit soort accessoire is zeer nuttig.

iPhone 13 hoesjes met koord

In onze catalogus kun je kiezen tussen het kopen van het normale model hoesje (zonder koord), of het kopen van een gepersonaliseerd iPhone 13 hoesje met koord. Het gebruik van hoesjes met een koord heeft vele voordelen, en is een trend waar steeds meer mensen zich bij aansluiten. Met het koord kun je jouw telefoon altijd om je nek dragen, zodat je hem snel bij de hand hebt wanneer je foto's wilt nemen, je berichten en chats wilt controleren, e-mails wilt bekijken, etc. je hoeft hem niet uit je zak te halen of tijd te verspillen met zoeken in je tas, want je hebt hem altijd bij de hand, hangend om je nek met het koord.

Het koord voorkomt ook dat we onze mobiele telefoon verliezen. We hebben hem altijd bij ons, hangend, we laten hem niet rusten op de tafel op het terras of ergens anders, en zo raken we onze mobiel nooit kwijt, want we hebben hem altijd bij ons.

Als je fan bent van het gebruik van deze hoesjes met koord, kun je hier je eigen gepersonaliseerde iPhone 13 hoesje met koord maken. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren. En als je meer klassiek bent en de voorkeur geeft aan een hoesje zonder koord, dan heb je ook deze optie. Je kiest immers zelf het model voor je favoriete iPhone 13 hoesje.