Identiteitsplaatje bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Het wordt aangepast door het afdrukken op de plaat.
  • Druk een full colour foto of tekst af.
  • Inclusief stalen ketting en zwart rubber rond de plaat.
  • Inclusief beschermhoesje.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Resultaat exact zoals vooraf afgebeeld, hoed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Echt perfect!

Erica (Deventer, Overijssel)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Linda (Breda, Brabant)

Beschrijving

Militaire identiteitsbadge met foto

Weet u wat een dogtag is? In Nederland, staan ze bekend als militaire identiteitsbadges, een accesoire dat u een casual touch geeft in de typische stijl van Amerikaanse soldaten.

Als u niet weet hoe u een militair identiteitsbadge kunt maken, maakt u zich dan geen zorgen, want op onze website is het heel gemakkelijk, dankzij onze intuïtieve editor. U kunt een van onze voorgeontworpen sjablonen kiezen en deze naar wens aanpassen, of u kunt ervoor kiezen uw eigen ontwerp te maken door uw eigen tekst en foto's toe te voegen.

De afdruk gebeurt direct op de identiteitsplaat in full colour en heeft een geweldige afwerking. Het is geen gravure, maar je kunt wel militaire badges met je naam maken, of met een andere tekst. De stalen ketting en het zwarte rubber om de hanger zorgen voor een informele uitstraling.

Wij sturen de identiteitsbadge in een gratis beschermhoesje. Het is een ideaal geschenk op elke datum, zoals bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, jubilea of verjaardagen. De identiteitsbadge is zeer veelzijdig, omdat u het kunt ontwerpen zoals u dat wilt en een originele en unieke gepersonaliseerde militaire identiteitsbadge kunt krijgen.