Houten mijlpaalkaarten bedrukken

€ 24,90
Aantal:
#16749
Handgemaakt product
  • Afmetingen: 12ø cm (breedte) x 0,4 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Inclusief 14 ronde populierenhouten kaarten.
  • Elke kaart is 12 cm breed.
  • Alle kaarten kunnen aan één kant worden gepersonaliseerd.
  • Geleverd in een stoffen zak (die niet te personaliseren is).
Beschrijving

Gepersonaliseerde houten verjaardagsborden

Wat veranderen baby's toch in hun eerste levensjaar! Hun eerste maanden zijn vol prestaties en opwindende nieuwe ervaringen. Herinner je je hun eerste glimlach en wanneer ze hun eerste tandje kregen? Nu kun je al die herinneringen op een originele manier bewaren dankzij onze gepersonaliseerde verjaardagsmaand. Dit cadeau is perfect om de groei van jouw kind maand na maand te vereeuwigen.

Het bestaat uit 14 ronde mijlpalen met een diameter van 12 cm en een dikte van 4 mm. Ze zijn gemaakt van populierenhout, een materiaal dat niet alleen ecologisch is, maar ook een spectaculair effect heeft wanneer het wordt gepersonaliseerd. Bovendien wordt een stoffen zak meegeleverd om ze praktisch en netjes op te bergen.

Met deze verjaardagsmaand kun je de baby fotograferen tijdens zijn evolutie en bewaar je deze mooie herinneringen op een unieke manier voor de rest van zijn leven. Als die eerste 12 onherhaalbare maanden voorbij zijn, kan het een perfect decoratief element voor hun kamer worden, of zelfs om hun kleren per maand te ordenen. Je bedenkt vast wel een manier hoe je er het beste gebruik van kunt maken.

Gepersonaliseerde mijlpaal van hout

Het perfecte geschenk voor pasgeborenen

Als je niet weet wat je een baby moet geven, ben je hier aan het juiste adres. De gepersonaliseerde verjaardagsmijlpaal is een zeer origineel geschenk waar kersverse ouders dol op zullen zijn. Ze zullen zo'n origineel en uniek cadeau fantastisch vinden.

De personalisatie is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen waarin je de naam van de baby, de geboortedatum, een ontroerend zinnetje of zelfs een foto kunt opnemen.

Is de baby nog niet geboren? Dan is het ook een perfect cadeau voor zwangere vrouwen, die hun buik maand na maand kunnen fotograferen met de gepersonaliseerde houten mijlpalen.

Houd er rekening mee dat de mijlpaalkaarten van natuurlijk hout worden gemaakt. De kaarten kunnen daardoor aders, lijnen en elementen bevatten die typerend zijn voor hout.

Gepersonaliseerde houten mijlpaal
Labels van Houten mijlpaalkaarten