Heupfles bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Inhoud: 235 ml.
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Schroefdop.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Noord Brabant)

Ik ben zeer tevreden, het ziet er heel mooi uit,kan niet beter. Groetjes Riet

Peter (Noord Brabant)

Prima winkel

Bart (Friesland)

Beschrijving

Goedkope gepersonaliseerde heupfles

Wat handig om altijd uw favoriete drankje bij u te dragen met onze gepersonaliseerde heupfles met foto. Wat ons onderscheidt van de rest, is dat u het bij ons precies zo kunt ontwerpen zoals u dat wilt met uw favoriete foto's, tekening of tekst. Als u wilt, hebben wij ook veel sjablonen die u kunt gebruiken en minimaal aan te passen naar uw smaak.

Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een inhoud van ongeveer 235 ml. Het wordt afgesloten met een schroefdop, zodat het veel veiliger is en er geen vloeistof aan de buitenkant wordt gemorst. Met betrekking tot de personalisatie, houdt rekening met het feit dat de witte kleur bij de productie als transparant wordt beschouwd. Dit betekent dat de witte vlakken van het ontwerp te zien zijn als de metalen achtergrond van het product. Houd dit in gedachten bij het maken van uw ontwerp.

Het is niet geschikt voor de magnetron of vaatwasser. Als u op zoek was naar een plek om flessen te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres, omdat u deze voor honderd procent kunt ontwerpen en het leuk is om als cadeau te geven voor elke gelegenheid.