Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde hamhoes

hamdoek
9,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 44 minuten.

Trimkleur
Details
  • Afmetingen: 56 cm (Breedte) x 53 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: Streck 100% polyester.
  • Verkrijgbaar in zwart of wit.
  • Wasmachine en droger veilig.
  • ID: #16982-391179
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde hamdoek

Houd jouw ham even sappig en perfect als de eerste dag dankzij onze gepersonaliseerde hamhoes! Vergeet de vervelende en saaie theedoeken waarmee je ze vroeger bedekte, en ontdek hoe mooi, origineel en elegant die hoek van jouw keuken eruit kan zien met een unieke en gepersonaliseerde hamdoek. Bovendien is het een zeer lichte en gemakkelijk te reinigen stof: hij kan in de machine worden gewassen en in de droger.

Deze hamhoes is gemaakt van ademend streckmateriaal (100% polyester), en helpt het snijvlak te beschermen tegen oxidatie door contact met licht, en isoleert de ham tegen mijten en insecten. En, als andere eigenschap, het vermindert het drogen van het stuk.

Als je een bedrijf, een hotel of een restaurant heeft, en je wilt een nuttig, elegant en kwalitatief hoogwaardig bedrijfsproduct, dan is dit interessant voor jou. Het gepersonaliseerde doek om de ham te bedekken is een ideaal product om in grote hoeveelheden aan te schaffen en er een bedrijfslogo, slogan, een representatieve afbeelding aan toe te voegen... wat je maar wilt! Laat je fantasie de vrije loop en laat je verrassen door het eindresultaat.

Kies een van de ontwerpen die wij je aanbieden en bewerk het naar wens, of voeg direct uw bedrijfslogo toe en maak er het ideale relatiegeschenk van... Wij zorgen ervoor dat het op de stof wordt gedrukt en dat het er perfect uitziet. Bovendien kun je de kleur van de bies kiezen: zwart of wit, en deze perfect laten passen bij het ontwerp.

Het perfecte product voor liefhebbers van goede ham

Hoe graag proeven we een stuk vers gesneden ham... Om het zo lekker te houden als de eerste dag, moeten we het been speciaal verzorgen. Meestal wordt het afgedekt met een doek, om het te beschermen maar tegelijkertijd te laten ademen, en zo te voorkomen dat er schimmel ontstaat of dat het stuk uitdroogt. Wij bieden je het perfecte product om je van dit alles te ontdoen en dat bovendien op een unieke en originele manier, dankzij de gepersonaliseerde hamhoes.

Natuurlijk is het ook het perfecte cadeau voor die persoon voor wie ham een zwak is. Ze hebben vast en zeker altijd wel een been ham in huis, dus dit is een origineel cadeau dat ze zeker zullen gebruiken. Uiteraard is het ook een geweldig cadeau voor jezelf! Als je het idee net zo leuk vond als wij, aarzel dan niet om er een voor jezelf te personaliseren en verras iedereen als ze bij je thuis komen eten.

Gepersonaliseerde hamdoek