Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde borrelglazen

glas
6,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 21 uren 2 minuten.

Model
Kies een optie
Details
  • Afmetingen: 9 cm (hoogte) x 3,8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 70 ml.
  • Personalisatiemethode: gravure.
  • Milieuvriendelijk. duurzaam.
  • Vaatwasser- en koelkastbestendig.
  • Materiaal: glas.
  • ID: #16606
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde borrelglazen

Borrel of shotglaasjes zijn voor drankjes, meestal alcoholisch, hoewel er ook niet-alcoholische zijn, die gewoonlijk bij allerlei soorten feestelijkheden worden gedronken. Bij evenementen zoals bruiloften, jubilea of verjaardagen, of gewoon voor na het diner als digestief. Er zijn veel verschillende mogelijkheden; zoetere likeuren zoals de beroemde rijstlikeur of dergelijke crèmes, of andere, meer citrusachtige likeuren zoals de bekende limoncello, typisch in Italië.

Het is even belangrijk dat de drank die je gaat drinken van goede kwaliteit is, als dat je het perfecte glas gebruikt om hem in te drinken. Met deze ideale gegraveerde borrelglaasjes heb je het perfecte geschenk om te vieren en te toosten op elke gelegenheid die dat verdient.

Ze zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit, met een glanzende afwerking die ze doet schitteren. We zorgen voor het milieu; de glazen zijn dus gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn recycleerbaar. Ze zijn geschikt voor de koelkast en de vaatwasser, maar ze zijn niet geschikt voor de magnetron.

Wat ze helemaal perfect maakt, is dat ze te personalseren zijn. Nu kun je alle borrelglaasjes die je wilt snel en gemakkelijk personaliseren, of ze nu voor jezelf zijn of als geschenk voor een speciaal iemand.

De personalisatie van wat voortaan je favoriete borrelglas zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure, die het glas erodeert en het door jou gecreëerde ontwerp blijvend markeert.

Gepersonaliseerde borrelglaasjes met teksten en ontwerpen

Perfect als verjaardagscadeau, voor je vriendin die net een baan heeft gevonden of zelfs voor die vriendin die met vlag en wimpel haar studie heeft afgerond. Er is altijd een reden om te toosten en als je dat doet met onze gepersonaliseerde borrelglaasjes, smaakt de toost vast nog veel beter.

Maak de perfecte borrelglaasjes en toast ermee

In deze rubriek vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je ze cadeau gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met de initialen of namen van elke persoon. Een uniek gepersonaliseerd borrelglas voor jezelf of om te geven aan wie je maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je je gepersonaliseerde borrelglas vanaf nul creëren, gemakkelijk en snel. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw borrelglas klaar.

Bovendien maken we bij Wanapix cadeaus graag nog specialer. Wij graveren de tekst die je ons stuurt op dit prachtige glas, of het nu een boodschap is, een speciale toewijding, namen, data, een logo... Het enige wat je hoeft te doen is jouw fantasie de vrije loop laten en wij zorgen voor de rest. Met deze borrelglaasjes zal je de koningin van het feest zijn.

Weet je al hoe je ze gaat personaliseren? Je hebt ongetwijfeld duizenden ideeën in jouw hoofd, bekijk ze op onze website en verras je vrienden en familie bij de volgende viering.

Gegraveerde borrelglazen