Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gin tonic glas gegraveerd

glas
13,25€ 13,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 47 minuten.

Kies een optie
Details
 • Afmetingen: 19,5 cm (hoogte) x 11ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Inhoud: 70 cl. Materiaal: kristal.
 • Personalisatiemethode: gravure.
 • Ecologisch: loodvrij. Hoge duurzaamheid.
 • Vaatwasmachinebestendig.
 • ID: #16419
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde cocktailglazen / gin tonic glazen

Gin tonic is een van de meest modieuze dranken van de laatste tijd geworden. Er zijn zoveel combinaties en garnitures die aan deze drankjes kunnen worden toegevoegd dat ze geen van alle precies hetzelfde zullen smaken. En hiervoor konden we niet om de top van de markt cocktail- of ballonglazen heen, de meest gebruikte in dit soort drankjes.

Als je graag af en toe een goede gin en tonic drinkt met je partner of vrienden, kun je dat nu op de beste manier doen. Want je kunt je nieuwe cocktailglas personaliseren. Gin tonics zullen niet meer hetzelfde smaken; nu zullen ze nog beter zijn.

Ze hebben een inhoud van 70cl. Dit type glas wordt meestal gebruikt voor dranken die combinaties van verschillende ingrediënten bevatten en ook met blokjes ijs worden geserveerd, vandaar dat ze ook groter zijn. Gin tonic is een van de meest voorkomende drankjes, maar er zijn ook andere soorten cocktails die zich uitstekend lenen voor het gebruik van deze glazen.

Het zijn glazen met een bredere mond, waardoor de aroma's van de drank en zijn garnitures de persoon kunnen bereiken die hem gaat drinken, hetgeen het glas nog specialer maakt. Ze hebben een lange en stevige voet om ze gemakkelijk te kunnen vasthouden. Dat is belangrijk, omdat de glazen door hun grotere vloeibare inhoud, samen met het ijs, meer zullen wegen dan andere. Bovendien zorgt hun lange voet ervoor dat onze handen zich van het glas verwijderen om de drank niet te oververhitten. Met zorg, zoals altijd, voor elk detail.

De personalisatie van wat voortaan jouw favoriete ballonglas zal zijn, gebeurt door middel van lasergravure, waardoor het glas erodeert en het door juu gecreëerde ontwerp permanent gemarkeerd blijft.

Gepersonaliseerde gegraveerde gin tonic cocktailglas

Ze zijn vaatwasmachinebestendig; je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze er altijd als nieuw uitzien. Die after-dinner drankjes met vrienden en familie zullen nog beter zijn met je gepersonaliseerde gin en tonic glazen. Het is tijd om te vieren en bij Wanapix willen we dat je dat op de beste manier doet.

Ze zijn perfect zowel voor jezelf als om cadeau te geven. Als je iemand kent die van een goede cocktail houdt, zul je hem zeker sprakeloos laten met dit unieke gepersonaliseerde cadeau.

Maak het perfecte glas voor die speciale gelegenheid

Deze glazen kunnen een perfect geschenk zijn of zelfs een perfect cadeau voor iedereen die het drinken van zijn favoriete drankje op de best mogelijke manier waardeert. Je hoeft het huis niet meer uit om van een heerlijke cocktail te genieten.

In deze rubriek vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je geheel naar wens kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je de glazen cadeau gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met je initialen, een unieke en gepersonaliseerd glas voor jezelf of om cadeau te geven aan wie je maar wilt.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor kun je namelijk gemakkelijk en snel je eigen cocktailglas vanaf nul creëren. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw glas klaar.

Heb je je favoriete drankje al klaargemaakt? Nu hoef je alleen nog jouw glas te personaliseren en achterover te leunen om van elke slok te genieten. Op duizend redenen om te proosten met een gepersonaliseerd ballonglas in de hand- Proost!

Gin tonic glazen gegraveerd met tekst

Meer informatie

 • Diameter rand: 87,70 mm.
 • Diameter van het breedste deel van het glas: 111,40 mm.
 • Diameter voet: 76,50 mm.