Gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder

€ 24,90
Aantal:
Juwelendoos
Selecteer een optie: Rechthoekige lichtgevend
  • Afmetingen: 13,5 cm (breedte) x 19,5 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • USB-kabel inbegrepen. Geen batterijen nodig.
  • Wit LED licht.
  • Materiaal voet: natuurlijk hout. Gepersonaliseerd plaatmateriaal: transparant acryl.
  • Ontwerp of foto in kleur gedrukt op de transparante acrylplaat.
  • ID: #16370
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image

user social avatar
Néo (Gennes longuefuy, FR)
kocht: Juwelenhouder rechthoekig lichtgevend
27/11/2022
"Past perfect bij de bestelling!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Maria (Lorgues, FR)
kocht: Juwelenhouder rond lichtgevend
23/11/2022
"tresè bien"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Carole (La garde, FR)
kocht: Juwelenhouder levensboom lichtgevend
07/09/2022
"Deze gepersonaliseerde juwelenhouder is erg mooi. Het hout is zuiver. De lichtverdeling is mooi. Ik hou van dit object"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Radi (Alcobendas, ES)
kocht: Juwelenhouder rechthoekig lichtgevend
11/07/2022
"Ik hield van het ontwerp en de aanpassingsmogelijkheden. Om de lengte van de kabel te verbeteren."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
S
Sara (Cuarte de huerva, ES)
kocht: Juwelenhouder rechthoekig lichtgevend
13/04/2022
"Het is mooi geweest, beter dan verwacht en ik heb het heel snel gehad. Bovendien zit het in een hele mooie doos ♥️"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

De origineelste juwelenhouder

Wij, meisjes en vrouwen, hebben soms veel accessoires, oorbellen met strassteentjes, grote, kleine, parels, hangers, ringen ... Er komt een moment dat we niet meer weten hoe we onze sierraden moeten organiseren, of waar we ze moeten laten. Dat overkomt jou ook, nietwaar? Je hebt zeker een interessante verzameling... en je weet hoe lastig het is om die georganiseerd te houden!

Welnu, je hoeft niet meer te twijfelen over hoe je jouw accessoires netjes houdt, met de nieuwe gepersonaliseerde lichtgevende juwelenhouder heb je altijd alles bij de hand. En omdat hij licht geeft, is hij ideaal om je kaptafel of de ruimte waar je jezelf gewoonlijk opmaakt, wat meer licht te geven. Houd al je oorbellen, ringen en kettingen bij elkaar en opgeruimd in deze mooie gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder.

Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen. Voor de meer klassieke onder ons is er de ronde of rechthoekige lichtgevende juwelenhouder, en voor degenen die er een meer speciale en aparte toets aan willen geven, is hij ook verkrijgbaar in de vorm van een levensboom.

Bovendien fungeert het niet alleen als juwelenhouder, maar wordt het ook een decoratief element in je kamer of waar u het ook wilt neerzetten. Nu kun je een unieke touch geven aan jouw comfort zone. Met deze mooie gepersonaliseerde juwelenhouder. Hij past perfect op elk meubel, plank of nachtkastje en creëert een unieke en mooie sfeer.

De doos wordt geleverd met een USB-kabel om het aan te kunnen sluiten op elk USB-apparaat, of op elk stopcontact in je huis met behulp van een USB-naar-wandcontactadapter. Eenmaal ingeschakeld is het resultaat verbluffend: je nieuwe juwelenhouder wordt mooi verlicht.

Gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder

De plaat waarop wij jouw ontwerp drukken is gemaakt van doorzichtig hard acryl, een zeer bestendig materiaal.

De voet van de lichtgevende juwelenhouder is gemaakt van hout in een lichte tint en het witte licht zorgt voor een ongeëvenaard warme sfeer zodra het wordt aangezet. Hij heeft een kabel van ongeveer 95 cm die voorzien is van een zeer praktisch aan/uit-systeem. Om het licht uit te schakelen, druk je op de knop of trek je de stekker uit het stopcontact. Er zijn geen batterijen nodig.

Personaliseer je 3D verlichte juwelenhouder

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen die je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit voorontworpen sjablonen om gemakkelijk je persoonlijke toets toe te voegen of het ontwerp van jouw lichtgevende juwelenhouder vanaf nul te creëren.

Gepersonaliseerde ontwerpen hebben altijd een speciale charme, omdat ze zijn gemaakt door en voor jou of voor de persoon die je in gedachten heeft om deze mooie organiser cadeau te doen. De toegevoegde waarde is dat geen twee lichtgevende juwelenhouderjes precies hetzelfde zullen zijn. Het zal een zeer elegante lamp zijn.

Geef een gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder cadeau en succes is gegarandeerd!

Deze prachtige lichtgevende juwelenhouder is ideaal als geschenk voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, Moederdag of Vriendschapsdag is om aan je beste vriendin te geven.

Je hoeft alleen maar te bedenken hoe je het ontwerp of de vorm waarvan je denkt dat zij die het mooist zal vinden, kunt personaliseren en zo de perfecte lichtgevende juwelenhouder voor de gelegenheid kunt maken.

Met foto gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder

Nooit meer je kettingen uit de knoop halen, of zoeken naar die verloren oorbel tussen honderden andere, houd alles bij de hand en opgeruimd met je nieuwe gepersonaliseerde verlichte juwelenhouder.

Weet je al aan wie je het gaat geven? Het ontwerp dat jij wilt, kun jij je al voorstellen. Stuur ons jouw idee en wij maken het waar.

Labels van Juwelenhouder verlicht