Schooletui bedrukken en maken

Gepersonaliseerde etuis voor kinderen

Maak het terug naar school gaan leuker door je eigen gepersonaliseerde etuis met foto's te maken. In deze rubriek hebben we onze verschillende modellen met verschillende vormen en maten om uit te kiezen verzameld, zodat je kunt kiezen wat je het leukste vindt en het aan je persoonlijke stijl kunt aanpassen.

Met maatwerk kun je de perfecte etui voor je kleintje maken om mee te pronken als hij of zij weer naar school gaat. Ze kunnen worden ontworpen met een foto, tekening, tekst of ontwerp naar keuze. We hebben ook voorontworpen sjablonen die je zo kunt aanpassen als je wilt om tot een unieke aanpassing te komen. Ze sluiten allemaal met een rits voor meer gemak en functionaliteit.

Vergeet die generieke etuis met Engelse woorden die niets zeggen, en creëer de meest praktische en leuke manier om jouw pennen, puntenslijpers, markers, gummen, etc. op te bergen.

Voordelen van gepersonaliseerde etuis

Schoolpotloden etuis zijn onmisbare producten voor alle kinderen die naar school gaan, en zelfs voor oudere middelbare scholieren of universiteitsstudenten. Een goede schooltas is een investering die de moeite waard is. En als hij gepersonaliseerd is, nog beter, want hij kan worden voorzien van de naam van de eigenaar, of gewoon van een ontwerp helemaal naar de smaak van degene die hem gaat gebruiken. Met eender welk thema, foto's met vrienden, filmposters, een landschap, enz.

Andere voordelen:

  • Organisatie: ze helpen om kleine schoolvoorwerpen georganiseerd op één plaats te bewaren, zodat ze niet verloren gaan of beschadigd raken. Ook kunnen de leerlingen zo gemakkelijk bij hun schrijf- en tekengerei.
  • Bescherming: de koffers beschermen schoolbenodigdheden tegen schade en breuk, zodat ze in goede staat zijn voor gebruik in de klas.
  • Vervoer: deze etuis zijn gemakkelijk te vervoeren en zorgen ervoor dat leerlingen hun pennen of verf comfortabel en veilig kunnen meenemen.
  • Personalisering: in onze editor kunnen tekst, namen, foto's, afbeeldingen, ontwerpen... worden toegevoegd, zodat leerlingen ze naar eigen wens kunnen aanpassen.
Gepersonaliseerde school- en kinderetuis met naam en foto's

Soorten schooletuis

  • Rechthoekige etuis: dit is de meest voorkomende schooltas en bestaat in verschillende maten, van klein tot groot. Dit type etui heeft meestal een rits die helemaal rond het etui loopt.
  • Pennen- en/of Potloodetuis: dit type etui is kleiner dan het rechthoekige etui, maar heeft als voordeel dat het gemakkelijk te dragen is en niet veel ruimte inneemt in de rugzak. Het is ideaal voor potloden en pennen.
  • Etui met compartimenten: Dit type etui is ideaal voor leerlingen die meer dan één schrijfgereedschap moeten opbergen. De compartimenten zorgen voor een betere organisatie en bescherming van de schoolbenodigdheden.