Gepersonaliseerde hangers

Er zijn 11 producten beschikbaar

Gegraveerde stalen hangers

Sommige geschenken zijn origineler dan andere. Maar weinig geschenken vertegenwoordigen de liefde zo als gepersonaliseerde hangers. Een hanger, halsketting, of medaille met foto erin gegraveerd, is een heel bijzonder teken van genegenheid als je aan die belangrijke persoon denkt: moeders, grootmoeders, vriendinnen, of echtgenotes.

Op deze pagina kun je een hanger personaliseren met een naam, initialen, of zelfs een foto. Hoe dan ook, het ontwerp dat je kiest wordt direct op de hanger of medaille gegraveerd.

Je kunt uit verschillende vormen kiezen: klassieke ronde hangers (ook wel "gegraveerde ronde hanger" genoemd), rechthoekige, langwerpige, in de vorm van een meisje of jongen, en zelfs romantische hartvormige gegraveerde hangers. Het is een perfect geschenk voor verjaardagen, Valentijnsdag, of gewoon om je partner te verrassen!

De populairste optie is hangers te personaliseren met een naam of een speciale datum. Je kunt echter ook kiezen voor een foto, die dankzij de precisie van het lasergraveren perfect op het oppervlak gegraveerd wordt.

Gegraveerde hangers zijn niet alleen een perfect geschenk voor geliefden en paren. Ook voor ouders, want je kunt kiezen voor een halssieraad met de naam van de kinderen, of hun geboortedatum. Een zoon of dochter is het belangrijkste in het leven van elke moeder of vader. Een hanger met de foto of de namen van de kinderen, is dan zeker een schot in de roos. Een geschenk om een leven lang van te genieten en te bewaren.

Vrouw met naam gegraveerde hanger

Originele hangers

Naast de klassieke hangers in de standaard vormen zijn er ook andere, originelere halssieraden en hangers. We accentueren de hangers met geuren. Het zijn hangertjes die de vorm hebben van een doosje dat open kan. Binnenin zit een klein sponsje, waarop je een paar druppels parfum kunt doen. Een parfum waarvan je denkt dat de persoon die het geschenk gaat ontvangen het een bijzondere geur zal vinden, omdat het jouw lievelingsparfum is, of dat van je partner. Zo zal deze hanger, behalve dat hij ook door gravure gepersonaliseerd kan worden, altijd een bijzonder en uniek aroma hebben.

De hanger "Levensboom" is ook speciaal; het is een symbool met een bijzondere betekenis. De stam symboliseert de groei van de persoon die in zijn geliefden gewikkeld is. De takken symboliseren de verschillende paden die we in het leven volgen, afhankelijk van de beslissingen die we steeds nemen. Deze hanger bevat ook kleurige inlegwerkjes.

Tot slot belichten we de hangers met medailles in de vorm van een meisje of een jongen, die ideaal zijn voor wie hangers zoekt met de naam van de kinderen, gegraveerd op het stalen oppervlak.

Wat is de naam van een hanger met een foto erin

Hangers met foto's erin worden ook wel medaillon genoemd. In zijn oorspronkelijke betekenis was een medaillon een hanger in de vorm van een doosje, waarin een haarlokje van een dochter, zoon of ander speciaal persoon werd bewaard, om het te bewaren en altijd bij je te dragen. Tegenwoordig is dit type geschenk minder populair, maar het concept bestaat nog steeds. Gepersonaliseerde medaillon is een andere manier om gepersonaliseerde hangers te noemen met een foto gegraveerd op de ketting of plaat.

Hanger met hartvorm in twee delen voor geliefden