Rechthoekige fotopuzzel van karton bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kartonnen stukjes, de meest traditionele puzzels.
  • Bij de puzzels die met een doos worden geleverd, wordt de doos gepersonaliseerd met dezelfde foto, om als leidraad te dienen.
  • De puzzels die zonder doos worden geleverd, worden in elkaar gezet geleverd, in een doorzichtige enveloppe.
  • Ecologisch product: puzzelstukken en doos van gerecycleerd karton.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Erg mooi resultaat

Kim (Pernis, South Holland)

Goede kwaliteit prijsverhouding

Lianne (Assen, Drenthe)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Beschrijving

Fotopuzzel maken van karton

Vergeet de klassieke saaie puzzels van altijd met de typische foto's. Nu heeft u de mogelijkheid om uw eigen fotopuzzel met foto te maken te maken. Het is het meest populaire en best verkochte artikel in de winkels, maar met de bijzonderheid dat deze te personaliseren is.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stukjes, helemaal aangepast naar uw wensen zodat u er veel plezier van zult beleven. Ontwerp de puzzel met een familiefoto, van een landschap of van uw favoriete team, bij ons zult u alles kunnen doen wat u zich maar voor kunt stellen. Wij bieden u ook vooraf ontworpen sjablonen aan, die u minimaal kunt aanpassen.

De meeste puzzels worden ongemonteerd geleverd, met een aangepaste kartonnen doos met hetzelfde ontwerp, zodat deze als leidraad kan dienen tijdens de montage. De modellen die zonder doos worden geleverd, worden in elkaar gezet en in een doorzichtige plastic enveloppe geleverd, en zijn dus perfect als u op zoek bent naar goedkope legpuzzels op maat. Het is het ideale cadeau voor elke puzzelliefhebber, omdat u er niet één dezelfde in de winkel zult vinden. Voor elke persoon is er de geschikte puzzel, voor elk niveau hebben wij een model, met verschillende aantal in stukjes.

Eco vriendelijk product

Zowel de puzzelstukken als de kartonnen doos waarin de puzzel wordt opgestuurd zijn gemaakt van ecologisch karton. De puzzelstukken en doos zijn PEFC en FSC gecertificeerd.

PEFC- en FSC-gecertificeerde bosproducten verzekeren de consument dat hij producten koopt uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor PEFC kunnen kopers helpen bij de bestrijding van illegale houtkap.

PEFC / FSC

Afmetingen

Hieronder geven wij u de afmetingen van elk afzonderlijk stuk in elk van de puzzels, alsmede de afmetingen van de aangepaste dozen die bij elk product worden geleverd. Als u de totale afmetingen van de puzzels wilt weten nadat ze in elkaar zijn gezet, zie de tabel bovenaan deze pagina.

ZONDER DOOS Afmeting puzzelstuk Afmeting doos
24 stukjes 5 x 3,5 cm. -Niet aanwezig-
100 stukjes 5 x 3,3 cm. -Niet aanwezig-
MET DOOS Afmeting puzzelstuk Afmeting doos
70 stukjes 4,5 x 3,5 cm. 16 x 16 x 4 cm.
100 stukjes 5 x 3,3 cm. 28 x 20 x 5 cm.
280 stukjes 3,2 x 2,7 cm. 28 x 20 x 5 cm.
500 stukjes 2,8 x 1,6 cm. 28 x 20 x 5 cm.
1.000 stukjes 2 x 1,8 cm. 28 x 20 x 5 cm.
1.000 stukjes (panoramisch) 3 x 1,5 cm. 28 x 20 x 5 cm.
2.000 stukjes 3 x 2 cm. 39 x 27 x 5 cm.
3.000 stukjes 3 x 2 cm. 39 x 27 x 5 cm.
Puzzel gepersonaliseerd met foto van kinderen