Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Foto op hout maken

frame
10,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 14 minuten.

Vorm
Maat
Afwerking

Details

  • Afmetingen: 15 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte) x 1,1 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Wij printen uw foto direct op het hout.
  • Het oppervlak van de foto is gemaakt van Galicisch dennenhout.
  • Inclusief metalen plaat om het op te kunnen hangen.
  • ID: #16006-99254
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Foto bedrukken op hout

Fotografie blijft de beste manier om unieke momenten vast te leggen en om te zetten in eeuwige herinneringen. Nu kun je je huis met herinneringen vullen met onze foto afdrukken op hout. Je hoeft alleen maar de leukste foto op hout afdrukken te kiezen, en wij doen de rest. Je krijgt een unieke afbeelding van hoge kwaliteit, want we printen de foto's op een directe manier op hout.

Je kunt uit verschillende maten kiezen om alle kamers van je huis te versieren met foto's op hout die van dennenhout gemaakt zijn. Vind datgene wat het beste past bij uw behoeften. Ze zijn perfect voor woonkamers, want nergens anders in het huis kun je zo'n huiselijke sfeer creëren. Selecteer de mooiste foto's met jouw familie, een prachtig landschap of een ontwerp dat je leuk vindt en versier deze met stijl.

Ze zijn zeer elegant en ideaal om cadeau te geven bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Kerstmis of jubilea, of gewoon omdat u het graag wilt. Deze details maken altijd illusie en je hebt gegarandeerd het succes als je wilt opwinden. Dit soort details zullen een gegarandeerd succes zijn als cadeau en ze zijn er allen zeer enthousiast over, wanneer ze het krijgen.

Er worden metalen plaatjes bijgeleverd om de foto op te hangen, die heel gemakkelijk aan de achterkant van de lijst kunnen worden bevestigd, gewoon door de bijgeleverde kleefstrip te verwijderen.

Bij het personaliseren van een houten schilderij kun je kiezen uit twee soorten afwerking: met houtstructuur (naturel), of zonder houtstructuur.

Detail van afdruk op hout

Afdrukken met houtstructuur

Als je kiest voor afdrukken op hout met "houtstructuur", wordt de foto rechtstreeks op het oppervlak, op het hout, afgedrukt. Op deze manier worden de donkere delen van het beeld geaccentueerd, terwijl de witte delen niet worden afgedrukt. Daarom zal de foto in de lichte delen van de afbeelding de houtnerf laten zien, wat een prachtig warm en huiselijk effect geeft.

Dit type afwerking, dat we ook "natuurlijk" zouden kunnen noemen, heeft een rustieke en vintage uitstraling die een heel speciaal tintje kan geven in slaapkamers, in de kelder of in de eetkamer, en in elke ruimte die je dat organische tintje wilt geven dat het afdrukken van foto's op hout oplevert.

Afdrukken zonder houtstructuur

In het geval van een niet-gestructureerde houtafwerking, wordt eerst een laag wit op het oppervlak van het hout gedrukt en vervolgens wordt de foto die je uploadt bovenop die witte laag afgedrukt. Deze afwerking geeft de foto beter weer zoals hij werd verzonden, zonder zoveel verschil in textuur tussen de donkere en lichte delen als de houtstructuurprint.

Het verschil met houtstructuur afdrukken is dat bij deze afwerking alle delen van de foto worden afgedrukt, zowel donkere als lichte, en dat het natuurlijke houtnerfeffect niet zo prominent aanwezig is als bij het andere type afwerking. De korrel is zichtbaar, maar veel subtieler.

Afdruk op hout met en zonder textuur