Foto op hout maken

€ 10,90 € 25
Aantal:
#16006
  • Afmetingen: 15 cm (breedte) x 20 cm (hoogte) x 1,1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Wij printen uw foto direct op het hout.
  • Het oppervlak van de foto is gemaakt van Galicisch dennenhout.
  • Inclusief metalen plaat om het op te kunnen hangen.
Afwerking
Zonder houtstructuur Houtstructuur
Rechthoekige 4:3
Rechthoekige 3:2
Vierkante 1:1
Panorama 2:1
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image

L
Liesbeth (Zwolle)
kocht: Vierkante 1:1 20x20
15/06/2022
"Het relief van het hout zie je door de afbeelding heen. Dat had ik niet verwacht. Verder is het artikel naar wens gemaakt. "
user social avatar
Janne (Aalst, BE)
kocht: Rechthoekige 4:3 40x30
15/01/2022
"Prachtig decoratiestuk. Foto’s zijn van goeie kwaliteit en alles tot in de puntjes afgewerkt. "
user social avatar
Elisa (Altilia, IT)
kocht: Rechthoekige 4:3 15x20
27/06/2022
"de foto is niet lineair, het heeft lijnen en luchtbellen"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Christelle (Saint pol sur mer, FR)
kocht: Vierkante 1:1 40x40
09/05/2022
"Onberispelijk"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
G
Giorgia (Settimo torinese, IT)
kocht: Rechthoekige 3:2 30x20
24/03/2022
"Zoals ontworpen!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
D
Dany (Bourg-en-bresse, FR)
kocht: Vierkante 1:1 20x20
21/03/2022
"Niets meer te zeggen... dat gezegd hebbende, ik zal je gegevens bewaren. Met vriendelijke groet."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
T
Tisbé (Barcelona, ES)
kocht: Rechthoekige 4:3 40x30
21/03/2022
"Alles is perfect."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Carina (Sra da hora, PT)
kocht: Rechthoekige 4:3 15x20
10/03/2022
"De details zijn erg goed en goed gedaan"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
P
Paula (Zaragoza, ES)
kocht: Rechthoekige 3:2 30x20
27/02/2022
"Ik heb het product aangepast door te kiezen voor de optie houtstructuur om de nerven te laten zien en ik vind het resultaat prachtig. Het ziet er erg mooi uit met de natuurlijke afwerking en de print heeft veel detail. Het is zeer, zeer goed gepresenteerd en verpakt aangekomen. Het is geweldig omdat het kan worden opgehangen aan de muur (inclusief hanger) of op een plank kan worden gezet. Ik vond het erg leuk. Ik vind het er mooi uitzien en de yayos zijn blij met hun cadeau. Nu ik weet hoe goed het eruit ziet, weet ik zeker dat ik het weer zal doen!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Foto bedrukken op hout

Fotografie blijft de beste manier om unieke momenten vast te leggen en om te zetten in eeuwige herinneringen. Nu kun je je huis met herinneringen vullen met onze foto afdrukken op hout. Je hoeft alleen maar de leukste foto op hout afdrukken te kiezen, en wij doen de rest. Je krijgt een unieke afbeelding van hoge kwaliteit, want we printen de foto's op een directe manier op hout.

Je kunt uit verschillende maten kiezen om alle kamers van je huis te versieren met foto's op hout die van dennenhout gemaakt zijn. Vind datgene wat het beste past bij uw behoeften. Ze zijn perfect voor woonkamers, want nergens anders in het huis kun je zo'n huiselijke sfeer creëren. Selecteer de mooiste foto's met jouw familie, een prachtig landschap of een ontwerp dat je leuk vindt en versier deze met stijl.

Ze zijn zeer elegant en ideaal om cadeau te geven bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Kerstmis of jubilea, of gewoon omdat u het graag wilt. Deze details maken altijd illusie en je hebt gegarandeerd het succes als je wilt opwinden. Dit soort details zullen een gegarandeerd succes zijn als cadeau en ze zijn er allen zeer enthousiast over, wanneer ze het krijgen.

Er worden metalen plaatjes bijgeleverd om de foto op te hangen, die heel gemakkelijk aan de achterkant van de lijst kunnen worden bevestigd, gewoon door de bijgeleverde kleefstrip te verwijderen.

Bij het personaliseren van een houten schilderij kun je kiezen uit twee soorten afwerking: met houtstructuur (naturel), of zonder houtstructuur.

Detail van afdruk op hout

Afdrukken met houtstructuur

Als je kiest voor afdrukken op hout met "houtstructuur", wordt de foto rechtstreeks op het oppervlak, op het hout, afgedrukt. Op deze manier worden de donkere delen van het beeld geaccentueerd, terwijl de witte delen niet worden afgedrukt. Daarom zal de foto in de lichte delen van de afbeelding de houtnerf laten zien, wat een prachtig warm en huiselijk effect geeft.

Dit type afwerking, dat we ook "natuurlijk" zouden kunnen noemen, heeft een rustieke en vintage uitstraling die een heel speciaal tintje kan geven in slaapkamers, in de kelder of in de eetkamer, en in elke ruimte die je dat organische tintje wilt geven dat het afdrukken van foto's op hout oplevert.

Afdrukken zonder houtstructuur

In het geval van een niet-gestructureerde houtafwerking, wordt eerst een laag wit op het oppervlak van het hout gedrukt en vervolgens wordt de foto die je uploadt bovenop die witte laag afgedrukt. Deze afwerking toont de foto op een meer getrouwe manier ten opzichte van hoe hij is verzonden, zonder verschillen in textuur tussen de donkere en lichte gedeelten, en zonder de houtnerf te tonen op de gedrukte zijde (ze zullen te zien zijn op de zijkanten en op de achterkant).

Het verschil met afdrukken met houtstructuur is dat bij deze afwerking alle delen van de foto worden afgedrukt, zowel de donkere als de lichte, en er geen natuurlijk effect is met houtnerf dat de andere soort afwerking wel heeft.

Afdruk op hout met en zonder textuur
Labels van Foto op hout