Ecologische pen en vulpotlood set gegraveerd

€ 9,95
Aantal:
Pen en vulpotlood set
  • Afmetingen: 1ø (breedte) x 13 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • De pen en het vulpotlood worden gepersonaliseerd door gravure.
  • Ze zijn milieuvriendelijk: gemaakt van een combinatie van tarwegraan en bamboeclip.
  • De balpen heeft blauwe inkt, en het mechanisch potlood heeft twee 0,5 mm stiften inbegrepen.
  • ID: #16564
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image

user social avatar
Carla (Pero pinheiro, PT)
03/09/2022
"Muito giro"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Mathias twile (Zaragoza, ES)
07/07/2022
"Erg mooie pennen en ze schrijven goed."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Lucia (Leon, ES)
28/06/2022
"Nuria's vulpotlood heeft een kleinere houder dan zou moeten en de zeefdruk is scheef."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
P
Pain (Anzin, FR)
06/06/2022
"Conform"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde milieuvriendelijke set met biros en mechanisch potlood

Originele verpakking bestaande uit een biro en een mechanisch potlood. Je kunt beide objecten personaliseren met een naam, logo of tekst. Het wordt gepersonaliseerd door gravure rechtstreeks op het oppervlak van het personaliseerbare gedeelte.

Dit is een product dat deel uitmaakt van onze lijn natuurlijke producten, aangezien het gemaakt is van een combinatie van tarwegraan en bamboeclip. Op die manier wordt het gebruik van natuurlijke grondstoffen aangemoedigd om vervuilende emissies te beperken.

De pen is blauwschrijvend en het vulpotlood heeft twee 0,5 mm-stiften. Het is een ideaal geschenk voor iedereen. Middelbare scholieren, universiteitsstudenten, of studenten in competitieve examens, om aantekeningen, notities en aantekeningen te maken van hun studie, met deze originele producten te schrijven.

Het is ook een perfect cadeau voor een ieder ander volwassene, want we schrijven allemaal op elk moment van de dag: op kantoor, thuis, in onze agenda's of notitieboekjes, etc. Dit detail is praktisch, omdat je met beide producten kunt schrijven, en het is ook origineel en persoonlijk, omdat beide elementen worden gepersonaliseerd met een gegraveerde tekst of afbeelding, zodat er geen andere pen en vulpotlood set is zoals deze. Het is een unieke set.

Meer informatie over materialen

Zoals eerder aangegeven bevat dit product tarwegraan. Dit materiaal wordt ook wel "Wheat Straw" genoemd. Maar wat is dit precies?

Gepersonaliseerde gegraveerde balpen en mechanische potlood set

Het tarwestro is de stengel die overblijft nadat de tarwekorrels zijn geoogst. In het verleden werd dit verspild en zelfs verbrand door boeren, waardoor de lucht werd vervuild. Nu heeft men ontdekt dat deze stengels waarde hebben en kunnen worden gerecycleerd om er milieuvriendelijke producten van tarwestro van te maken.

In het kader van de wereldwijde doelstelling om de ontbossing van de planeet tegen te gaan, wordt gezocht naar alternatieve materialen die niet afkomstig zijn van het kappen van bomen. Zo levert tarwestro hoogwaardige wegwerpproducten van "papier" op, een snel hernieuwbaar materiaal dat aan het einde van zijn nuttige levensduur gemakkelijk kan worden gerecycleerd en zeer biologisch afbreekbaar is. Dit materiaal kan worden gebruikt om duurzame, lichtgewicht en composteerbare verpakkingen te maken, waardoor de ecologische voetafdruk tot een minimum wordt beperkt.

Labels van Eco-vriendelijke balpen en vulpotloden set