Gepersonaliseerde Domino met eigen foto

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Houten kistje. De deksel is te bedrukken.
  • Bevat 28 dominostenen.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Tilburg , Noord Brabant)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Mooie producten voor een mooie prijs. Verzending liet wel even op zich wachten maar de moeite waard.

Nerma (Amsterdam , Noord Holland)

Beschrijving

Domino met gepersonaliseerde deksel

Traditionele bordspellen gaan nooit uit de mode, omdat ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Voor de meest nostalgische mensen hebben we de klassieke domino's, maar dan met een aangepast tintje. Onze domino's met een gepersonaliseerde doos zijn anders dan alle andere op de markt, omdat u ze precies naar uw smaak kunt ontwerpen.

De afmetingen van de doos zijn 18,5 cm (lengte) x 5,0 cm (breedte) x 6,5 cm (hoogte). En u kunt zelf de afdruk op de deksel van de speeldoos ontworpen. Daarvoor kunt u één van onze reeds ontworpen sjablonen kiezen, en deze aanpassen aan uw smaak of, als u erg creatief bent, uw favoriete foto's of tekst toevoegen en het een ander tintje geven. In de speldoos bevinden zich de dominostenen, die verder niet gepersonaliseerd worden.

Als u graag met uw familie of vrienden speelt, geef dit leuke dominospel dan cadeau om die gezellige zondagmiddagen met spelletjes in het gezelschap van uw dierbaren te recreëren.