Gepersonaliseerde Domino met eigen foto

Gepersonaliseerde Domino met eigen foto

doos
€ 13,45€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 18,5 cm (Breedte) x 6,5 cm (hoogte) x 5 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Houten doos. Het deksel kan gepersonaliseerd worden.
  • Inclusief 28 dominostenen. Materiaal dominostenen: melamine.
  • Elke domino is 50x25x10 mm groot.
  • ID: #7089
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Domino met gepersonaliseerde deksel

Traditionele bordspellen gaan nooit uit de mode, omdat ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Voor de meest nostalgische mensen hebben we de klassieke domino's, maar dan met een aangepast tintje. Onze domino's met een gepersonaliseerde doos zijn anders dan alle andere op de markt, omdat je ze precies naar uw smaak kunt ontwerpen.

Bij dit product kun je het deksel van de houten speldoos personaliseren. Je kunt het ontwerpen met een van onze vooraf ontworpen sjablonen en deze aanpassen aan jouw smaak of, als je erg creatief bent, kun je jouw favoriete foto's of teksten toevoegen en het een ander tintje geven. Het dominospel zit zonder personalisatie in de doos.

Als je graag met je familie of vrienden speelt, geef dit leuke dominospel dan cadeau om die gezellige zondagmiddagen met spelletjes in het gezelschap van je dierbaren te recreëren.

Hoe speel je domino?

Domino is een zeer populair en leuk spel dat al eeuwenlang in vele landen over de hele wereld wordt gespeeld. Het is een bordspel dat wordt gespeeld met dominostenen, of dominostukken, die elk twee zijden hebben met een aantal stippen of "dominostenen" van nul tot zes.

Om domino te spelen heb je een set dominostenen nodig en een groep spelers, die uit twee of meer personen kan bestaan. Het doel van het spel is om alle dominostenen zo op het bord te plaatsen dat er lijnen of "kettingen" van dominostenen ontstaan die aan één kant hetzelfde aantal stippen hebben. De eerste speler die erin slaagt al zijn stukken te plaatsen wint het spel.

Om het spel te beginnen moet een bepaald aantal dominostenen onder de spelers worden verdeeld, dat kan variëren naargelang het aantal spelers en het soort spel dat moet worden gespeeld. Zodra elke speler zijn of haar stukken heeft, wordt het eerste stuk in het midden van het bord geplaatst en vormt zo de eerste "schakel" of "keten" van de dominostenen.

Vanaf dit punt moet elke speler zijn of haar stukken zo plaatsen dat ze hetzelfde aantal punten hebben als het stuk op het bord, waar mogelijk. Als een speler geen stuk heeft dat past bij het stuk op het bord, moet hij zijn beurt overslaan en moet de volgende speler proberen een passend stuk te plaatsen. Als geen enkele speler een passend stuk heeft, moet een nieuw stuk uit de "put" of de verzameling overgebleven stukken worden genomen en op het bord worden geplaatst.

Voorbeeld: als er een stuk in het midden van de tafel ligt met aan één kant 2 zwarte cirkels en aan de andere kant 5 cirkels, dan moet de actieve speler een stuk uit zijn hand plaatsen dat aan één kant minstens 2 cirkels of 5 cirkels heeft. Als op zijn stuk een 2 staat, legt hij het stuk naast de andere 2, zodat ze bij elkaar liggen.

Domino met gepersonaliseerde houten doos

Het spel gaat zo door totdat een van de spelers erin slaagt al zijn stukken op het bord te plaatsen. In dat geval wint de speler het spel en moeten de andere spelers het aantal stukken dat ze hebben tellen en dat aantal bij hun "score" optellen. Het spel kan meerdere spellen duren, waarbij de punten van elk spel worden opgeteld en aan het eind de uiteindelijke winnaar wordt bepaald.

Dit geschenk is geweldig omdat het een spel is dat altijd vermakelijk is, voor alle leeftijden, en ook, het feit dat we de houten kist laten personaliseren, stelt ons in staat om een volledig aangepast ontwerp te maken voor de persoon die het geschenk zal ontvangen, met foto's, teksten, hun naam, enz.