Deurhangers bedrukken

deurhangers
€ 4,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Details
  • Afmetingen: 9 cm (Breedte) x 21 cm (hoogte) x 0,3 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Met haakje om aan de deurknop te hangen.
  • ID: #17346
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde deurhanger

Onze slaapkamer is als het ware onze comfortzone, waar we uitrusten na een intensieve dag, of dat nu op het werk, op reis of in ons dagelijks leven is. Een van de favoriete momenten voor veel mensen is het moment om de kamer binnen te gaan, het je gemakkelijk te maken, je ogen te sluiten en te rusten, ofwel te slapen of naar rustige muziek te luisteren. En we willen niet dat iemand je rust verstoort. Daarom hebben wij de mooiste nieuwe gepersonaliseerde deurhangers die je kunt vinden.

Ze hebben een perfect ontwerp om ze gemakkelijk aan elke deurknop te hangen. Je kunt kiezen wat je het mooist vindt. Als je van iets warmers houdt, is de houten deurhanger je favoriete optie. En als je van iets moderners houdt, is de acryl deurhanger de ideale optie voor jou.

Beide modellen zijn aan één kant te personaliseren en je kunt kiezen uit een oneindig aantal ontwerpen of je eigen ontwerp maken. Hang aan de deur van elke kamer in huis een gepersonaliseerde hanger die de persoonlijkheid weergeeft van de persoon die er woont.

Dit type hanger wordt altijd gebruikt in hotels, om aan te geven dat je wilt uitrusten of dat je een beetje privacy wilt zonder dat iemand je stoort. Voortaan hoef je het huis niet meer uit om ze te gebruiken; de gepersonaliseerde deurhanger zal in jouw huis je leven gemakkelijker, comfortabeler en praktischer maken.

Gepersonaliseerde deurhanger met fotos en tekst

Personaliseer de perfecte deurhanger voor alle deuren

In deze sectie vind je tal van ontwerpen die je kunt aanpassen om ze perfect te maken voor je eigen gepersonaliseerde deurhanger. Voeg foto's toe, maak grappige teksten, personaliseer hem met je naam of die van je kinderen of met de klassieke zin "Ik moet uitrusten, niet storen". En als je tussen alle mogelijkheden op onze website geen ontwerp vindt dat 100% past, kun je jouw deurhanger ook heel gemakkelijk en snel met onze editor naar je eigen smaak aanpassen.

Geef een speciaal tintje aan je kamer of die van een ander lid van het huis op de meest originele en leuke manier via de deur. Geen onderbrekingen of onderbrekingen meer, nu zal je slaap, ontspanning of zelfs studietijd beter beschermd zijn dan ooit.

Geef je slaapkamerdeur een speciaal tintje met je nieuwe hanger

Het is normaal dat we ons comfortabel willen voelen in de slaapkamer, omdat we er veel tijd binnen doorbrengen en we er meer privacy hebben. Met de nieuwe gepersonaliseerde deurknop hangers zal er niemand zijn die je stoort.

Het is zelfs perfect als je meerdere kinderen hebt en ieder zijn eigen kamer heeft. Het is een eenvoudige manier, zonder de deuren met stickers te hoeven markeren, om aan te geven welke kamer van elk van hen is. Kinderen vinden het prachtig, het is alsof zij het gevoel hebben dat het op een speciale manier van hen is.

Het is ook ideaal om cadeau te geven en een detail te hebben met de kleintjes van het huis of met de niet zo kleintjes. Je kunt kiezen om een ontwerp aan te passen, hetzij in hout of in acryl met hun favoriete tekeningen, met een speciale zin, met hun naam of met een foto van hen. Deze gepersonaliseerde deurhanger zal niemand onverschillig laten.

Gepersonaliseerde deurhangers met ophanghaken

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken aan wie je hem wilt geven of dat je er thuis al een paar nodig hebt en je fantasie de vrije loop laten om een unieke, gepersonaliseerde hanger te maken. Omdat het gepersonaliseerd is, zullen er geen twee hetzelfde zijn en dat maakt het nog specialer.

Maak het perfecte ontwerp voor jezelf of als cadeau en wij zorgen voor de rest. De wereld van personalisatie binnen handbereik in slechts een paar klikken.