Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Gepersonaliseerde set 2 champagne glazen

set glazen
19,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 21 uren 18 minuten.

Kies een optie
Details
 • Afmetingen: 22 cm (hoogte) x 5,2ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Je kunt elk glas individueel personaliseren.
 • Inhoud: 20 cl. Materiaal: kristal.
 • Personalisatiemethode: gravure.
 • Ecologisch: loodvrij. Hoge duurzaamheid.
 • Vaatwasmachinebestendig.
 • ID: #16521
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gegraveerde cava / champagne glazen

Er zijn talloze geschenken die op zichzelf al bijzonder zijn, maar er zijn er maar weinig die zo uniek en emotioneel zijn als gegraveerde champagneflutes. Cava glazen, ook wel gegraveerde champagne flute glazen genoemd, zijn de ultieme glazen voor de bruid en bruidegom. Geen bruiloft zonder een toast aan het begin van het banket met mooie champagneglazen. Als je de toekomstige bruid en bruidegom een set gepersonaliseerde glazen geeft, zijn tranen van geluk gegarandeerd. Wat is er romantischer dan proosten op je huwelijk met een paar gegraveerde champagneglazen?

Nu kun je de ideale glazen personaliseren voor jouw bruiloft of om cadeau te geven aan het bruidspaar waarvan je weet dat ze binnenkort hun bruiloft vieren. Een detail dat ze niet zullen vergeten! Ze kunnen worden gepersonaliseerd door ze te lasergraveren met de tekst van jouw keuze, een tekst die je door de jaren heen zal vergezellen. Personaliseer ze met de namen van de bruid en bruidegom, hun initialen en de datum van die speciale dag, of een andere tekst die je wilt benadrukken en voor altijd wilt achterlaten.

Deze slanke en delicate glazen zijn perfect om van jouw favoriete drankjes te genieten. Zij zijn ideaal voor mousserende dranken omdat de smallere opening voorkomt dat de belletjes ontsnappen en zij hebben ook een dunne en lange steel waarmee wij de drank kunnen vasthouden en zo op de optimale temperatuur kunnen houden zonder hem met onze handen te verwarmen. Ze hebben een inhoud van 20cl.

En als deze glazen op zichzelf al bijzonder zijn, met de personalisatie maken we ze uniek. Een zeer ontroerend detail dat zal worden gebruikt om te proosten op de meest speciale gelegenheden.

Set van 2 gepersonaliseerde champagne of cava glazen met gravure

Maak het perfecte glas voor die speciale gelegenheid

Ze zijn algemeen bekend als cavaglazen, maar ze zijn niet alleen voor cava. Je kunt ze gebruiken om cava, champagne of een ander soort mousserende drank te drinken. Ze zijn perfect om te toosten op speciale gelegenheden zoals bruiloften, doopfeesten of zelfs de eindejaarstoost.

In deze rubriek vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken of naar de smaak van de persoon of personen aan wie je ze cadeau gaat geven. Ontwerpen met zinnen, speciale data of zelfs met jouw initialen, een uniek glas. Je kunt ook andere details toevoegen, zoals eenvoudige afbeeldingen, hartjes, als je het een romantisch tintje wilt geven, of elke andere versiering die je wilt om het nog specialer te maken.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen, met onze editor kun je snel en gemakkelijk je gepersonaliseerde champagneglas vanaf nul creëren. In een oogwenk is de ideale personalisatie voor jouw glas klaar.

De beste gelegenheid om een gegraveerd champagneglas cadeau te geven

Elke speciale gelegenheid die een toast verdient, is een perfect moment voor een gepersonaliseerd champagneglas. Gegraveerde glazen zijn het geschenk bij uitstek voor bruiloften. Je kunt ze personaliseren met de naam van het bruidspaar, de datum van die speciale dag en hun initialen. Geef het bruispaar een set met 2 gepersonaliseerde champagneglazen en geniet ervan om samen met hen de openingstoast uit te brengen op hun huwelijksreceptie.

Gegraveerd kristallen glas voor cava of champagne

Ze zullen deze herinnering graag voor altijd bewaren en telkens herbeleven als ze hen weer zien. Maar ze zijn niet alleen perfect voor bruiloften, maar ook voor jubilea. Als je jouw partner wilt verrassen op jullie gouden, zilveren of diamanten huwelijksverjaardag, zal dit het perfecte geschenk zijn.

Ontkurk de cava of je favoriete champagne en toost met je mooie glazen op vele momenten van geluk, op het geluk van nu en ook op de toekomst die nog komen gaat.

"

Meer informatie

 • Diameter rand: 51,90 mm.
 • Diameter van het breedste deel van het glas: 54,10 mm.
 • Diameter voet: 69,20 mm.
"