Brillendoekje met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: microvezel.
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Assen, Drenthe)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Maastricht, Limburg)

Beschrijving

Gepersonaliseerd brillendoekje

Eén van de essentiële dingen voor mensen die een bril dragen is dat de glazen schoon zijn, daarom hebben wij gepersonaliseerde brillendoekjes met foto. Het is gemaakt van microvezel, het ideale materiaal om de glazen van je bril voorzichtig schoon te maken. Ze hebben een afmeting van 15x18 cm, dus u kunt het makkelijk in uw brillenkoker meenemen.

Het is aan één kant gepersonaliseerd met een foto, logo of ontwerp dat u wilt. Het is een goedkoop en leuk cadeau voor uzelf of aan iemand te geven. Het kan in de wasmachine, maar niet in de droger. We raden het aan om in de buitenlucht te laten drogen, voor een langere levensduur.

Bij de opticien is het een essentieel product en u kunt ze allemaal personaliseren met het logo, de naam en de gegevens van uw bedrijf. U kunt er dus één geven bij elke bril die u verkoopt, direct een perfecte reclame. We hebben kwantumkorting, dus hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper het zal zijn.