Agenda's en kalenders bedrukken en maken

Blijf op de hoogte!

Een van onze voornemens bij het begin van een nieuw jaar is om elke dag beter te organiseren om productief te zijn. Als dit jouw geval is, zijn onze persoonlijke agenda's en kalenders met foto's precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en geen enkele afspraak, vergadering, verjaardag of belangrijke gebeurtenis te missen.

Het is een veel voorkomend geschenk, vooral met Kerstmis als cadeau voor ieder familielid en alles te ontwerpen met de mooiste foto's van dat jaar. In deze rubriek hebben wij onze verschillende soorten kalenders en agenda's verzameld waarmee je van alles op de hoogte kunt blijven.

Agenda's zijn het meest exclusieve geschenk, omdat ze 100% gepersonaliseerd zijn, zowel van binnen als van buiten. Hierdoor kun je een zeer origineel model krijgen dat je in andere winkels niet zult zien. Waarom? Want naast maatwerk bepaal je ook in welke maand en welk jaar de agenda begint, het type weergave (dagelijks of wekelijks) en de taal, waaronder de officiële talen van Spanje en de belangrijkste talen van Europa.

Bij kalenders kunt u, afhankelijk van het model dat u kiest, meer of minder ontwerpen, maar in alle kalenders kunt u uw persoonlijke stempel drukken. De wandkalenders zijn meestal het meest populair als familiegeschenk.