Aansteker met foto graveren

benzineaansteker
€ 24,95
Kwantumkortingen

Kleur
Model
Details
  • Afmetingen: 3,7 cm (Breedte) x 5,7 cm (hoogte) x 1,5 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Gepersonaliseerd aan één of beide zijden.
  • Techniek: Lasergravure.
  • Materiaal: ijzer.
  • ID: #13192
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Kom niet zonder vuur te zitten

In deze sectie vindt u onze gegraveerde aanstekers. U heeft de keuze uit twee modellen: één zilveren of een zwarte kleur. U kunt beide modellen aan één of beide kanten graveren met de afbeelding, logo of tekst die u wilt.

Het is één van die essentiële items die altijd bij u wilt hebben. Ook als cadeau voor iemand die rookt is het perfect, want het is een zeer elegante gepersonaliseerde aansteker die u met zijn naam in detail kunt ontwerpen. Hij moet gevuld worden met benzine en de werking ervan is heel eenvoudig, u hoeft alleen maar de deksel op te tillen en aan de roulette te draaien.

Een onmisbaar item in uw zak

Er zijn dingen die uw leven gemakkelijker maken en één daarvan is een aansteker. Draag er altijd één bij u, voor het geval dat, en het neemt ook niet veel ruimte in beslag. Onze gegraveerde zilveren aanstekers zijn daar perfect voor. De binnenkant heeft een antieke afwerking en de buitenkant heeft een glanzende zilveren afwerking.

U kunt het personaliseren zoals u dat wilt, aan één of beide kanten met uw naam, een datum of met een foto erop te graveren. U bepaalt hoe u het wilt. Het is zeer elegant en kan worden bijgevuld met benzine wanneer u maar wilt.

Het is gepersonaliseerd door middel van gravering, wat een spectaculair en zeer elegant resultaat geeft. Deze gepersonaliseerde aanstekers hebben een glanzend metallic grijze kleur. Ze hebben de klassieke werking van de deksel op te tillen en de roulette te draaien zodat de vlam te voorschijn komt. Als u een origineel cadeau moet geven aan iemand die rookt, is deze gepersonaliseerde aansteker een schot in de roos.

Wilt u een vuurtje?

Wanneer je je weggaat zijn er een aantal essentiële zaken die niet mogen ontbreken in uw tas of broekzak: de mobiele telefoon, de sleutels, de portemonnee en een aansteker! Ze zijn erg praktisch en het is altijd handig om er een bij u te dragen.

Onze gepersonaliseerde aanstekers zijn zeer elegant, en hebben een spectaculaire matte afwerking, en werken op benzine, dus u kunt deze zo vaak vullen als u wilt. Het is aan één of beide kanten te personaliseren, u beslist. U kunt de gewenste afbeelding of tekst graveren en een uniek model verkrijgen dat iedereen versteld zal laten staan.

Het is gepersonaliseerd door middel van gravering, wat een spectaculair en verfijnd resultaat geeft. Deze gepersonaliseerde aanstekers hebben een mat zwarte kleur. Ze hebben de klassieke werking: de deksel op te tillen en de roulette te draaien zodat de vlam te voorschijn komt.

Als u een origineel cadeau voor iemand die roker wilt geven, zal deze gepersonaliseerde aansteker zeker een goed idee zijn.

De aansteker wordt geleverd in een gratis doosje voor de bescherming van het product. De binnenkant van de aansteker is onbehandeld en niet verzinkt. De aansteker is exclusief de benzine.