3D lamp in de vorm van een kerstboom ontwerpen en bedrukken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Inclusief USB-kabel. Geen batterijen nodig.
  • Wit LED licht.
  • Materiaal basis: natuurlijk hout. Gepersonaliseerd plaatmateriaal: transparant acryl.
  • Ontwerp of foto in kleur gedrukt op de acrylplaat.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

Top kwaliteit en spoedige levering

Kevin (Pelt)

28/07/2021

Heel mooi afgewerkt product

liliane (SCHOTEN)

04/08/2021

Mooie producten voor een mooie prijs. Verzending liet wel even op zich wachten maar de moeite waard.

Nerma (Amsterdam , Noord Holland)

17/04/2020

Beschrijving

Persoonlijk lichtgevend fotolijstje in de vorm van een kerstboom

Met kerst zijn de huizen altijd op een speciale manier versierd. Alles straalt met een speciaal licht in deze tijd van het jaar. Bij Wanapix vindt je de ideale aanvulling waarnaar je op zoek was om je huis op andere manier te versieren met de nieuwe gepersonaliseerde fotolijst in de vorm van een kerstboom. De fotolijst zal perfect zijn om je huis te versieren.

Het is de perfecte aanvulling voor elke hoek van het huis. Het heeft een speciale vorm die niet alleen kan worden gebruikt om je huis te versieren met Kerstmis, maar het is ook ideaal voor de rest van het jaar. Omdat het te personaliseren is, kun je een ontwerp kiezen of maken dat tijdloos is en dat je niet hoeft te verwijderen als Kerstmis voorbij is. Zo kan je kamer het hele jaar gezellig en mooi blijven.

Deze fotolijst heeft een USB-kabel, zodat je hem kunt aansluiten op elk USB-apparaat, of op elk stopcontact in uw huis met behulp van een USB-naar-wandcontactadapter. Eenmaal ingeschakeld, is het resultaat ongelooflijk, met jouw verlichte afbeelding.

De kerstboomvormige plaat waarop wij jouw ontwerp of foto afdrukken is gemaakt van doorzichtig hard acryl, een zeer bestendig materiaal. Je kunt het personaliseren met een afbeelding of foto, of je kunt ook kiezen voor een van onze voorontworpen sjablonen, zodat je het sjabloon kunt kiezen dat je het beste bevalt. Je kunt het sjabloon bewerken door de elementen, teksten of namen toe te voegen die je wilt, om het volledig aan jouw wensen aan te passen.

De basis van de fotolijst is gemaakt van hout in een lichte tint en het witte licht creëert een warme en gezellige sfeer. Het heeft een snoer van ongeveer 95 cm dat is voorzien van een zeer handig aan/uit-systeem.

Fotolijsten zijn een zeer origineel decoratief element, en tijdloos, en praktisch. Je kunt ze verplaatsen of van kamer veranderen zo vaak als je wilt. Ze zijn ook het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, zoals Sinterklaas, Kerstmis en verjaardagen. Grootouders zullen ze zeker leuk vinden als cadeau met een mooie foto van hun kleinkinderen.

Vul strategische punten in uw huis met licht

Kerstversieringen zijn zeer belangrijk tijdens deze speciale data. Maar wat sinds de oudheid het meest opvalt met Kerstmis is dat alles gevuld is met licht, zowel binnen als buiten het huis. Daarom is het belangrijk je huis strategisch te verlichten.

De woonkamer, de eetkamer en de entree zijn slechts enkele van de plaatsen waar je jouw fotolijst kunt neerzetten tijdens het kerstseizoen. De ruimten waar wij de meeste tijd zullen doorbrengen dienen zo veel als nodig is versierd en verlicht te worden.

De fotolijsten zullen je huis dat vleugje warm licht geven waar je zo van houdt. En tegelijkertijd zullen ze voor een decoratieve charme zorgen die geheel bij jouw eigen smaak past. Omdat ze gepersonaliseerd zijn, zul je immers het ontwerp hebben gekozen en aangepast dat het beste bij jouw behoeften past.

Nu hoef je alleen nog maar je creativiteit de vrije loop te laten, jouw fotolijst in de vorm van een kerstboom te personaliseren en je huis met licht te vullen. Het zal zeker uniek en speciaal zijn.