Waterfles bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: roestvrij staal. Inhoud: 500 ml.
  • Dubbellaags. Houdt drank gedurende uren koud of warm.
  • Druppelvrije schroefdop.
  • Vrij van GAP, ftalaten, pvc en zware metalen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Een persoonlijke stempel laten maken. Verrassend vond ik de keuze van de hoeveelheid lettertypes in vergelijking met andere aanbieders. En ik ben blij verrast. Hij is erg mooi geworden. Heb er wat langer op moeten wachten maar ben er erg blij mee!

Frank (Bornem, Antwerp)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Oberhausen, Nordrhein-Westfalen)

Gepersonaliseerde bloempot besteld. Hij kwam zeer snel aan, ondanks de ellende met het virus. En de bloempot was werkelijk prachtig!! Heel blij mee.

Sven (Den Haag, Zuid Holland)

Beschrijving

Waterflessen voor personalisatie

U kunt nu uw eigen fles hebben. Het is ook geschikt voor andere warme of koude dranken. Onze gepersonaliseerde thermosfles is dubbellaags. Deze thermosfles houdt de temperatuur urenlang warm of koel. Het heeft een capaciteit van 500 ml en je kunt het personaliseren met een foto, ontwerp, naam of tekst.

De drinkfles heeft een schroefdop voor een absoluut veilige sluiting. Met deze gepersonaliseerde metalen fles kunt u stijl creëren en uw fles meenemen op kantoor, thuis of voor uitstapjes en reizen.

Voor het reinigen wordt aanbevolen om met de hand te wassen, het is niet geschikt voor de vaatwasser. Het wordt aanbevolen om niet te manipuleren met hydro-alcoholische gel of met andere chemische stoffen, omdat het kan leiden tot verslechtering van de personalisatie van het product.

Milieuvriendelijk

Als je deze fles gebruikt, help je de natuur te beschermen. U kunt de fles gebruiken als vervanging voor plastic bekers of flessen.

Veiligheidsgarantie

Dit product is vrij van GAP, ftalaten, pvc en zware metalen, en passeert de inspectie en certificering van SGS-laboratorium (Test nr. GZHL1706027911CW-01).

SGS veiligheidsborging