Schoolschort met knopen bedrukken

schort
€ 19,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Model
Kleur

Details

 • Maattabel
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Inclusief 2 zakken, een aan elke kant van de voorkant.
 • Geborduurde tekst in dezelfde kleur als het schoolschort.
 • Materiaal: katoen en polyester.
 • Mouwen met elastische manchetten.
 • Incl. lus om aan een haak te hangen.
 • Geschikt voor wasmachine en droger.
 • ID: #16704-165691
 • Meer details

Recensies

Beschrijving

Maattabel

Voordat je jouw bestelling afrondt, is het belangrijk dat je deze tabel raadpleegt om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw kind kiest:

Maat A (cm.) B (cm.)
12 maanden 40-44 36-38
1-2 jaar 45-49 38-40
2-3 jaar 50-54 34-36 (met knopen) / 40-42 (zonder knopen)
3-4 jaar 55-59 36-38 (met knopen) / 42-44 (zonder knopen)
4-5 jaar 60-64 38-40
5-6 jaar 65-79 40-42

Maat A is de maat van de kraag tot het uiteinde van de kamerjas onderaan, en maat B is de totale lengte van de mouw.

De afmetingen zijn bij benadering, en kunnen lichtjes afwijken na het snijden en drukken van het product.

Maattabel gepersonaliseerde schoolschorten

Gepersonaliseerde kleuterschorten en schoolschorten

Wanneer het tijd is voor onze kinderen om naar de crèche of naar school te gaan, willen we alles klaar hebben voor dat speciale moment. Voor hen zijn onze schoolschorten een essentieel item. Dit item is een must-have tijdens de eerste jaren van hun schooltijd. Op veel scholen is het zelfs verplicht.

De schorten of ook wel schoolschorten genoemd, worden hoofdzakelijk gebruikt om te voorkomen dat de kinderen vlekken op hun kleren krijgen door de activiteiten die zij regelmatig in de crèche of op school verrichten.

De stof waaruit het schoolschort voor kinderen is vervaardigd, is een aspect dat wij zeer belangrijk vinden en waarmee wij rekening moeten houden. Onze schoolschort is gemaakt van polyester en katoen. Het wordt een zachte, koele en comfortabele overjas, die je kinderen heel comfortabel zullen dragen. De bestanddelen zijn uitstekend voor de allerkleinsten, vermijden allergieën en bevorderen een goede transpiratie.

Het vichyruitjesmotief is een ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Het is een klassieker die altijd in de smaak valt bij ouders en kinderen. Kies uit de beschikbare kleuren de kleur die je kind het mooist vindt en personaliseer het met zijn of haar naam zodat er geen verwarring ontstaat met andere schorten.

Je kunt kiezen tussen twee verschillende modellen van schoolschorten:

Model zonder knopen: dit model heeft elastiek in de hals en manchetten met elastiek om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken. Het heeft ook een lusje om hem gemakkelijk aan een haakje op school of de crèche te hangen.

Gepersonaliseerde schoolschorten

Het heeft ook een voorvak, een aspect dat wij ook heel belangrijk vinden, omdat wij weten dat kinderen er de kleine schatten in kunnen bewaren die zij in de loop van de dag vinden. Van zakdoekjes, een steen die ze van hun beste vriend hebben gekregen of een stukje van de tekening die ze die dag hebben ingekleurd.

Op deze zak zal de naam van het kind geborduurd zijn, geborduurd in het wit, om zo gemakkelijker te kunnen zien van wie het schort is. Meestal vraagt de school alle kleding van een naam te voorzien, in de eerste plaats om de kleding niet kwijt te raken en ook omdat de onderwijzer zijn kleine leerlingen de eerste dagen van de les gemakkelijker zal kunnen identificeren.

Het schort is verkrijgbaar in verschillende maten. Kinderen kunnen het zelf aantrekken, praktisch zonder de hulp van een volwassene.

Model met knopen:

Dit model is ontworpen voor kinderen die zich in de tweede fase van hun schooltijd bevinden, d.w.z. wanneer zij reeds naar de "lagere school" zijn overgegaan. Het wordt vastgemaakt met knopen. Ook gedrukt in vichy vierkantjes in verschillende kleuren om uit te kiezen. Het heeft ook elastische manchetten, zeer praktisch om de mouwen van de T-shirts niet vuil te maken. Hij heeft ook een lusje om hem aan de hanger te hangen als hij niet wordt gebruikt.

De schorten met knopen zijn uitstekend vanaf de leeftijd van drie jaar. Dat is wanneer de kleintjes beginnen te leren hun kleren vast te maken, handigheid verwerven bij het aankleden, zelfs wanneer ze leren de veters van hun schoenen te strikken.

Het schort is verkrijgbaar in verschillende maten. En het heeft twee zakken: één aan elke kant van de voorkant van het schort, en een kraag, ook gemaakt van dezelfde stof als het schort.

Kleuter- en schoolschorten met geborduurde naam

Het borduurwerk van de naam in het geval van het wschort met knopen zal in dezelfde kleur worden uitgevoerd als de gekozen schort. Als je het schort met rode vichyruiten kiest, zal het borduurwerk in het rood worden uitgevoerd.

Houd er rekening mee dat het schort de kleren die eronder gedragen worden moet bedekken, en daarom moet hij los genoeg zitten om comfortabel te zijn in de herfst- en wintermaanden, wanneer kinderen de neiging hebben meer of dikkere kleren te dragen. Je moet er rekening mee houden dat de schorten een ruime maat hebben. Het is dus raadzaam niet een grotere maat te nemen dan de maat die je kind nodig heeft. De ideale lengte is tot onder de knieën. Dit zal een groot deel van hun kleren bedekken. Jouw kinderen zullen de sterren op school zijn met hun nieuwe gepersonaliseerde schoolschorten.

Personaliseer de schoolschorten van je kinderen

Je zult nooit meer een schort van je kinderen kwijtraken, want er zal geen verwarring meer zijn over welk schort van hen is. Nu hoef je alleen nog maar het model te kiezen dat het best bij hun smaak en leeftijd past, de kleur te kiezen, hun naam te schrijven en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Voordelen van het gebruik van schoolschorten

Iedereen die kleine kinderen heeft, weet dat het grootste voordeel van het dragen van een schoolschort of slabbetje is dat er geen vlekken komen op de kleren die de kleintjes eronder dragen. Maar we willen nog andere voordelen van dit mooie artikel noemen.

 • Ze zijn comfortabel: je kind kan de wereld verkennen zonder zich zorgen te maken over iets anders. Vergeet alleen niet de juiste maat te kiezen, zodat ze losjes passen en vrij kunnen bewegen.
 • Gemakkelijk te wassen: de stoffen waarvan onze schorten zijn gemaakt, zijn supergemakkelijk te wassen. En ook al zijn er vlekken overgebleven, het doel is de eronder liggende kleding te beschermen, die waardevoller is.
 • Ze helpen om gewoonten en routines te creëren: er zijn veel banen waar werknemers hun eigen uniform hebben, zoals verpleegkundigen, koks, etc. Welnu, als onze kinderen naar school gaan, kunnen ze er ook een gewoonte van maken hun schoolschort te dragen. Zo leren wij hen dat er gelegenheden zijn waarbij het dragen van een speciaal kledingstuk onontbeerlijk is om bepaalde taken uit te voeren.
 • Zij stellen kinderen in staat zonder grenzen de wereld te ontdekken: een schooljas of kinder slabbetje stelt onze kinderen in staat op een ontspannen manier te experimenteren en te spelen met de materialen die hun worden aangereikt, aangezien zij hun kleding niet zullen beschadigen en zij van elke activiteit kunnen genieten als nooit tevoren.

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken welk model het beste bij jouw wensen past en het te personaliseren met de naam van de koningen des huizes. Wij zullen ervoor zorgen dat het uniek en perfect is.