Ronde sleutelhanger van plexiglas bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Personaliseer aan beide zijden, elk verschillend.
  • Materiaal: methacrylaat.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Linda (Brabant)

Erg mooi resultaat

Kim (South Holland)

Een persoonlijke stempel laten maken. Verrassend vond ik de keuze van de hoeveelheid lettertypes in vergelijking met andere aanbieders. En ik ben blij verrast. Hij is erg mooi geworden. Heb er wat langer op moeten wachten maar ben er erg blij mee!

Frank (Antwerp)

Beschrijving

Ronde sleutelhanger plexiglas

Organiseer uw sleutels met onze gepersonaliseerde sleutelhanger van plexiglas . We weten dat u op zoek bent naar iets dat heel anders is dan de rest, en bij ons kunt u het precies zo ontwerpen zoals u dat wilt. U kunt het aan beide kanten bedrukken met verschillende foto, ontwerp of tekst.

Het is gemaakt van transparant plexiglas en heeft een ronde vorm, zoals de gebruikelijke klassieker, maar met het verschil dat u degene bent die het ontwerp bepaalt. Hiermee kunt u al uw sleutels ordenen, maar het is ook geschikt als decoratief item aan uw tas of rugzak.

Het is tegelijkertijd een zeer economisch en zeer praktisch detail, dus u zult gegarandeerd tevreden zijn aan wie u het geeft. Het kan ook een goed promotie detail voor uw bedrijf zijn, zodat uw klant u altijd in gedachten houdt en u uw merkimago verbetert.