Rechthoekige sleutelhanger van plexiglas bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Transparante plexiglas sleutelhanger.
  • Te bedrukken aan beide zijden.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Kwadijk, Noord-Holland)

Goede kwaliteit prijsverhouding

Lianne (Assen, Drenthe)

Beschrijving

Rechthoekige sleutelhanger van plexiglas

De klassieke sleutelhangers van plexiglas, zijn opnieuw uitgevonden dankzij de personalisatie ervan. Onze bedrukte sleutelhanger van plexiglas, is gemaakt van het transparante materiaal. Dankzij dit materiaal is het mogelijk om het te personaliseren en hiermee te onderscheiden van de andere standaard modellen.

De personalisering kan aan beide zijden worden gemaakt met uw foto's, ontwerp of tekst die u wilt. Wij stellen u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen ter beschikking die u naar wens kunt aanpassen om het meest originele model te verkrijgen. Ze hebben het ideale formaat om uw sleutels georganiseerd bij elkaar te houden, of als leuke decoratie aan uw tas of rugzak.

Het is zeer goedkoop in aanschaf, daarom raden we het vooral aan voor mensen die zoveel mogelijk geld willen besparen maar wel kwaliteit willen. Het is zeer praktisch en altijd leuk om te krijgen voor elk moment. Het kan ook een goede optie zijn als relatiegeschenk, want hoe meer sleutelhangers u bestelt, hoe goedkoper ze per stuk op uitkomen.