Rechthoekige sleutelhanger van plexiglas bedrukken en maken

€ 4,95
Aantal:
#5312
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Transparante plexiglas sleutelhanger.
  • Te bedrukken aan beide zijden.
Beoordelingen
Trustpilot

Zeer mooie plectrums ontvangen! Vrij snel geleverd en goed ingepakt.

Axelle (WILLEBROEK)

24/01/2022

Heel mooi resultaat. De maat viel iets kleiner uit. Dus best wel een maat (of 2) groter bestellen.

Gysels (Lille)

23/01/2022

Alles correct geleverd binnen de vooropgestelde levertermijn. Mooie kwaliteit van foto's op het dekentje.

Anja (Deux-acren)

22/01/2022

Beschrijving

Rechthoekige sleutelhanger van plexiglas

De klassieke sleutelhangers van plexiglas, zijn opnieuw uitgevonden dankzij de personalisatie ervan. Onze bedrukte sleutelhanger van plexiglas, is gemaakt van het transparante materiaal. Dankzij dit materiaal is het mogelijk om het te personaliseren en hiermee te onderscheiden van de andere standaard modellen.

De personalisering kan aan beide zijden worden gemaakt met uw foto's, ontwerp of tekst die u wilt. Wij stellen u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen ter beschikking die u naar wens kunt aanpassen om het meest originele model te verkrijgen. Ze hebben het ideale formaat om uw sleutels georganiseerd bij elkaar te houden, of als leuke decoratie aan uw tas of rugzak.

Het is zeer goedkoop in aanschaf, daarom raden we het vooral aan voor mensen die zoveel mogelijk geld willen besparen maar wel kwaliteit willen. Het is zeer praktisch en altijd leuk om te krijgen voor elk moment. Het kan ook een goede optie zijn als relatiegeschenk, want hoe meer sleutelhangers u bestelt, hoe goedkoper ze per stuk op uitkomen.