Plastic sleutelhanger bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Het kan aan één kant worden gepersonaliseerd.
  • Materiaal: plastic.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Noord Brabant)

Ik ben zeer tevreden, het ziet er heel mooi uit,kan niet beter. Groetjes Riet

Peter (Noord Brabant)

Prima winkel

Bart (Friesland)

Beschrijving

Plastic sleutelhanger met foto

Als u denkt aan het maken van een gepersonaliseerde plastic sleutelhanger, dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn experts op het gebied van gepersonaliseerde producten. Dit bijzondere model heeft een ronde vorm en is aan één zijde voorzien van een full colour bedrukking.

Eén van de voordelen van het bij ons te maken, is dat u alle details kunt kiezen en het product te maken zoals u dat wilt. Met tekeningen voor plastic sleutelhangers, met de meest bijzondere foto's, een motiverende tekst of een grappig ontwerp. Wij bieden u ook verschillende vooraf ontworpen sjablonen aan, zodat u in een paar minuten uw meest exclusieve gepersonaliseerde sleutelhanger heeft.

Alhoewel de belangrijkste functie is om de sleutels altijd bij de hand te hebben, gebruiken sommige mensen het ook als accessoire voor tassen en rugzakken. Ze zien er geweldig uit en geven ze een andere look.

Vierkante plastic sleutelhanger

Het is soms moeilijk om de sleutels in de tas of rugzak te zoeken, omdat ze altijd naar beneden glijden. Als u ze op het eerste gezicht wilt vinden, raden wij u aan te kiezen voor onze gepersonaliseerde plastic sleutelhanger met foto. Het heeft een vierkante vorm en is aan één kant gepersonaliseerd met hoge kwaliteit bedrukking in full color.

Nu kunt u heel eenvoudig plastic sleutelhangers maken, want met onze editor heeft u vele mogelijkheden: voeg tekst, foto's, tekening of kies uit één van onze vooraf ontworpen sjablonen die u naar wens minimaal kunt aanpassen. U heeft de volledige vrijheid om het te ontwerpen zoals u dat wilt.

Deze sleutelhanger ziet er ook geweldig uit als decoratie aan de rits van uw rugzak, omdat het een andere uitstraling geeft. In de personalisatie kunt u al uw contactgegevens plaatsen, dit is erg handig bij verlies ervan. Geef er uw eigen persoonlijke draai aan.

Uw meest romantische sleutelhanger

Als u op zoek bent naar een economisch detail, maar van goede kwaliteit, kies dan voor onze sleutelhanger bedrukken. Dit is ons sleutelhanger in hartvorm en is aan één kant te bedrukken met een foto of elk ander ontwerp. Het is gemaakt van plastic en heeft het ideale formaat om mee te nemen in uw tas of rugzak. U kunt kiezen uit één van onze sjablonen of, indien u dat wilt kunt u het ook helemaal zelf ontwerpen met bijvoorbeeld een afbeelding van uw partner met een mooie tekst.

Ze zijn gemaakt van plastic en zijn ideaal voor data zoals Valentijnsdag of jubileum. U kunt het gebruiken om uw sleutels mee te nemen, maar u kunt het ook aan een rits doen van een rugzak en er een ander origineel look aangeven.