Drinkfles bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Interieur thermoskan om de temperatuur te behouden.
  • Twee verwisselbare dop: schroefdop of sportdop.
  • Inhoud: 500 ml.
  • Materiaal: aluminium
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Erg mooi resultaat

Kim (South Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

De puzzel dat ik bestelde was mooi van kwaliteit, de foto was helder, en een snelle levering

Nathalie (Limburg)

Beschrijving

Personaliseer drinkfles met rietje!

Vergeet de typische plastic flessen en vervang ze voor onze persoonlijke drinkfels met rietje. Het is gemaakt van aluminium, dus het is beter bestand dan andere modellen. Bovendien is het interieur thermo, op deze manier behoudt het langer de juiste temperatuur zowel koud als warm. Nu kunt u overal uw favoriete drankje drinken op elk moment en waar u ook bent. Onze gepersonaliseerde drinkfles heeft een enkele laag.

Wat de drinkfles met foto ons van de rest onderscheidt, is dat het volledig naar eigen wens te bedrukken is met tekst, ontwerp of gewoon met uw favoriete foto. Ze hebben een inhoud van 500 ml en het is ideaal om mee te nemen in uw tas of in uw rugzak voor dagdagelijks gebruik.

Het is zeer compleet, omdat het twee verwisselbare doppen heeft: schroefdop of rietje, zodat u er gemakkelijker uit kunt drinken.

Hoe maak ik de aluminium drinkfles van binnen schoon?

Dit type drinkfles dient regelmatig gereinigd te worden om het in een betere staat te behouden. Wij raden u niet aan om het in de vaatwasser te wassen, aangezien de levernsduur hierdoor veel langer zal zijn.

Het belangrijkste bij het schoonmaken is dat er geen enkele druppel water in achterblijft. U kunt het 's nachts op de kop laten drogen, zodat alle resterende druppels eruitvallen. Om oxidatie te voorkomen, kunt u het wassen met bicarbonaat en het een paar uur laten inwerken, dan hoeft u het alleen nog maar af te spoelen en te laten drogen.